18 órával a lány halála előtt a pár összeházasodik: a képeket most világszerte ünneplik

Sokan álmodoznak arról, hogy gyönyörű fehér ruhában állnak majd az oltár elé és sok hölgy számára ez csak egy álom marad.

Heather Lindsey számára is úgy tűnt, hogy ez az álma nem fog teljesülni, de néhány csodálatos embernek köszönhetően élete utolsó óráiban álma valóra vált.

A 31 éves Heathernél egy évvel ezelőtt találtak mellrákot. A lány élettársa David már családot tervezett de most ennél sokkal fontosabb dolgot kellett megoldaniuk, írta a The Sun.

Nagyon szerettek volna összeházasodni de a betegség sokkal nagyobb akadályt jelentett, mint gondolták volna. Heathernél áttétek képződtek a nyirokrendszerben, majd később az agyban és a tüdőben is.

Karácsony előtt néhány nappal a lányt sürgősen be kellett vinni a kórházba mert nagyon rosszul volt. Az esküvő időpontját így előre kellett hozni és a sok kedves barát segítségével a párnak sikerült összeházasodnia a kórházban.

“Az a pillanat olyan volt, mintha azt mondaná: Halál, nem félek tőled! Most szerelmes vagyok és ezt akarom megünnepelni!” – mondta Christina Karas a koszorúslány a The Sun-nak.

Standing in front of everyone in the chapel, I was hesitant to pull out my camera. As someone who wanted nothing more…

Közzétette: Christina Lee – 2017. december 26.

A képeken jól látszik, mennyire örül a menyasszony az esküvőnek. A képeket feltöltötték az internetre is és Christina ezzel a szöveggel kommentálta az eseményeket:

EARNED HER WINGS: With triple negative breast cancer throughout her system, the unstoppable Heather Lindsay gathered…

Közzétette: Hospital People – 2017. december 24.

“Igaz, hogy a testében már áttétes a mellrák, de Heather Lindsey megállíthatatlan, minden erejét összeszedve feleségül megy David Mosher-hez a kórház kápolnájában.

A kedves barátok, családtagok, a kórházi személyzet és a férj jelenlétében Heather óra múlva elhagyott minket.”

Milyen gyönyörű bizonyítéka ez a szerelemnek! Heather egy fontos dologra emlékeztetett minket ezzel: soha ne féljünk a szerelemtől és ne féljünk teljes életet élni amíg ezen a Földön vagyunk.

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás