19 erőteljes fotó, amitől szó szerint megszakad a szívünk

Legtöbbször olyannyira elfoglaltak vagyunk a magunk ügyes-bajos problémáival, hogy észre sem vesszük a mindennapok során ránk ragyogó apró csodákat és megrendítő pillanatokat. Ha azonban néha elengedjük a gyeplőt és egy pillanatra megállunk, életre szóló, megható élményekkel lehetünk gazdagabbak. Az alábbi emberek is ezt tették, a szívhez szóló élményeiket pedig az internetes közösségi oldalakon osztották meg a nagyvilággal.

Egy kutyus, aki a kerítéshez dörgölődzik a menhelyen, csakhogy végre valaki megsimogassa őt.

A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.

“A barátom új szíve, amit rohanva hoznak épp a kórházba.”

“Tavaly meghalt a nyuszim apák napján. Egy évvel később ez a liliom nőtt ki ott, ahova temettem, pedig nem ültettem oda semmit.”

Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.

A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először azt a szót, hogy anyu.

“Az elmúlt évben ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanezen időszakban végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”

A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát.

“Új helyre költöztünk, másnap reggel indultam lenyírni a füvet, és akkor láttam, hogy a szomszéd bácsi már nekiesett. Elmondta, hogy minden új szomszédját megajándékozza egy fűnyírással, afféle köszöntésképp.”

,,Az édesapánk mindig sárga kacsákat rejtett el a ház körül, hogy jobb kedvünk legyen, ha megtaláljuk őket. 4 évvel ezelőtt elhunyt és mikor már azt hittük, hogy minden kacsát megtaláltunk, ma találtunk még egyet az autójában. Szívszorító érzés.”

Ez a férfi a metrón találkozott egy mezítlábas gyerekkel, és odaadta neki a cipőjét.

Ez az idős házaspár 26 éve ingyen kávéval várja a látogatókat.

“Mindkét szülőm elhunyt. A diplomaosztóm napjára rányomtattam az üzeneteiket a sapkámra.” (“Mindig veled leszek – Anya. Mindig szeretni foglak – Apa”)

Valaki idetett egy vízzel teli medencét és egy adag kukoricát a kacsának, hogy ne kelljen elhagynia a parkolóban rakott fészkét.

Ez a futár munka közben állt meg, hogy megemlékezzen a II. Világháború áldozatairól.

Egyszer az egyik munkás a nyugdíjba vonulása napján felakasztotta az ételes dobozát a munkahelyén. Hagyományt teremtett, azóta mindenki, aki nyugdíjba megy, ugyanígy tesz.

A szurikáta imádja az állatvédőket, akik az illegális állatkereskedők karmaiból mentették ki.

Tűzből kimentett kutyát vigasztaló tűzoltó.

Kismadár siratja elpusztult társát. Igen, az állatoknak is vannak érzéseik…

Forrás:

liked

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás