4 óra van hátra az életéből a 22 éves lánynak – utolsó kívánsága egy nagy találkozás

A 22 éves ausztrál Kia Lettice-nél petefészekrákot állapítottak és Sydney-be vitték kezelésre, írta a Telegraph. A diagnózis után azt a hírt kapta, hogy nem fog felépülni a betegségből.

Egyik nap a kórházban Kia-nak azt mondták, már csak órái vannak hátra. Mahalia, a legjobb barátja vele volt a kórházban és teljesítette utolsó kívánságát.

Közzétette: Kia Lettice – 2013. szeptember 26.

Mahalia egy felhívást tett közzé a Facebook-on:

URGENT REQUEST!!! Any assistance to boost my friend up? She is currently in Prince of Wales hospital and has roughly…

Közzétette: Mahalia Murphy – 2016. december 5.

“ÜZLETI KÖZLEMÉNY!!! Tudna valaki nekem segíteni? A barátomat kellene egy kicsit felvidítani, jelenleg a Prince of Wales kórházban van és már csak négy órája van hátra, a rák ellen küzd. Szeretne Greg Inglis-szel vagy Beau Ryan-nel találkozni. Nagyon megköszönném, ha valaki kapcsolatba tudna lépni velük.”

Közzétette: Kia Lettice – 2016. szeptember 11.

Mahalia felhívását több ezren osztották meg. Greg Inglis és Beau Ryan mindketten ismert rugby játékosok és azt remélte a lány, hogy legalább az egyik el tud jönni hozzá a kórházba.

Strax därefter fick Mahalia ett meddelande i sin inkorg – det var Beau Ryan som sa att han kunde vara på sjukhuset inom 2 timmar.

Kia nem hitte el, amikor megmondták neki, hogy egyik kedvenc játékosa, Beau Ryan el tud jönni!

Priceless moment for my girl ❤️ The energy she gained from his presence was amazing ! Beau Ryan is a legend ! After 4 hours notice he made it !!! 👏🏾 love you girl xx😘

Közzétette: Mahalia Murphy – 2016. december 6.

Egy óra múlva a férfi ott is volt, egy fotós pedig megörökítette ezt a szép pillanatot. Kia nagyon boldog volt, mosolygott is amire már régen nem volt példa.

De a történetnek itt még nincs vége.

❤️️

Közzétette: Beau Ryan – 2016. december 6.

A képet több ezren lájkolták az interneten. Úgy tűnt, hogy ez a találkozás Kia-nak sok energiát adott, mert még 24 órán keresztül életben maradt. Öt nappal később azonban a lány elhunyt.

Sok kitartást kívánunk Kia családjának és reméljük pici vigaszt nyújt számukra az, hogy a lány halála előtt kedvenc játékosával találkozhatott.

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás