5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet

Most górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős.

Majka 

Majoros Péter – művésznevén Majka – mindössze 23 éves volt, amikor 2002-ben beköltözött a Való Világ villájába. A nagydumás rappert a nézők hamar a szívükbe zárták, köszönhetően odamondogatós stílusának. Bár Majka nem került ki győztesként a játékból, mégis ő profitált talán a legtöbbet a játékból az összes eddigi versenyzővel szemben: feltört az énekesi karrierje, több csatornán is műsorvezető lehetett, emellett sok kampányhoz adhatta az arcát. A magánélete szintén fényes szárnyalásba kezdett: 2011. november 11-én kedvesétől, Dundikától megszületett első gyermeke, Marián, 2016. április 12-én pedig egy újabb kisfiúval bővült a család, Olivér személyében. A sztár nemrég a családi otthonukat is megmutatta, mely igazi luxuskéglinek minősül.

201609225-valosagshowhos-aki-ma-is5

Molnár Anikó 

Anikót 2003-ban ismerhették meg a nézők mint a Való Világ szőke bombázóját, egy évvel később, 2004 tavaszán pedig a Nagy Ő című műsorban tűnt fel. A kisebb tévés szereplések után Los Angeles felé vette az irányt, ahol sminkmesteri diplomát szerzett. Ezt követően pedig Hollywoodba utazott, ahol megkezdte a smink- és maszkmesteri képzését. A munka mellett legtöbbször a zűrös magánélete miatt került a címlapokra. Az egykori villahős súlya is számtalanszor téma volt a bulvármagazinokban: hetente jött ki egy-egy újabb anyag a hízásáról vagy éppen a hatalmas fogyásáról. Sajtóértesülések szerint ma egy szépségszalon tulajdonosa, valamint boldog párkapcsolatban él, ám szerelmét nem mutatja meg a nyilvánosságnak.

201609225-valosagshowhos-aki-ma-is9

Alekosz

A közönség 2010-ben ismerhette meg a Való Világ 4. szériájából, amelyet akkor meg is nyert. Alekosz nagy nőcsábásznak számított, hiszen nem volt olyan hölgy lakó, akire ne vetett volna szemet. A korábban biztonsági őrként dolgozó valóságshow-hős több kereskedelmi csatornán is feltűnt, melyből komoly problémái is lettek. Az RTL Klub hűtlensége miatt beperelte, a bíróság pedig a hosszú ideig húzódó per végén első fokon úgy döntött, hogy Alekosznak a perköltség egy részét ki kell fizetnie, és a lakást vissza kell adnia a csatornának. Manapság a TV2 egyik arcaként tűnik fel a képernyőkön. Több interjúban is elmondta, hogy nem költötte el rögtön a hatalmas nyereményt, hanem különböző módon fektette be az összeget.

201609225-valosagshowhos-aki-ma-is

Nádai Anikó

Anikó 2010-ben igazi rosszkislányként lépte át a VV ház küszöbét. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók. A dögös villalakó végül 154. nap után, 2011. május elsején távozott a luxusbörtönből. Bár vesztesként távozott, a siker azóta sem hagyta el. A Való Világ 5 befejezése után szerkesztőként folytatta tovább a pályafutását, később pedig magasat ugrott a ranglétrán: 2015-ben az RTL Klub új valóságshow-jának, a Farmnak lett a műsorvezetője, 2016-ban pedig a Való Világ powered by Big Brother háziasszonya lett. Az RTL Klubban ismerkedett össze a csatorna főrendezőjével, Kovács Dániellel, akivel azóta is egy párt alkotnak. 2015. augusztus 12-én megszületett első közös gyermekük, Patrik.

201609225-valosagshowhos-aki-ma-is10

Aurelio

Aurelio Caversaccio egy igazi egyéniség a televíziózás történetében. A villába kerülése előtt tolmácsként dolgozott. 2014-ben jelentkezett a műsorba, amelybe harsány személyiségének köszönhetően végül be is került. Sokaknak a pén.szpörgetős mutatványa ugorhatott be elsőként a neve hallatán. A nézők hamar megszerették, így 2014 májusában ő távozhatott győztesként. Aurelio azóta számtalan műsorban szerepelt, többek között a Celeb vagyok, ments ki innen! 2. szériájában. Jelenleg a VV-s nyereményotthonában él, és a BeleValóVilág egyik műsorvezetőjeként tűnik fel a képernyőn. “Nagyon sok helyen imádnak, üvöltöznek ki a kocsiból, integetnek az ablakokból, meg autogramot kérnek, fényképet készítenek. Ezek nagyon jólesnek, mert tényleg azt érzem, hogy szeretnek” – nyilatkozta korábban Aurelio.

201609225-valosagshowhos-aki-ma-is11

Forrás:

life