7 trend, ami tavaly nyáron menő volt, de idén már nagyon ciki

Imádtuk őket, de már nem vennénk fel egyet sem.

Megint változik a divat

Biztosan volt olyan ruhadarab a 2017-es trendből ami nagy kedvenced volt, és nyugodt szívvel viselheted idén is, de vannak olyan darabok is, amikről most le kell mondanunk. Ha vérző szívvel is, de tegyük a szekrénybe a következő cikkben felsoroltakat, mert sajnos lejárt az idejük.

Vicces feliratok helyett értelmes mondatok

Idén az a divat, hogy a pólód segítségével beszélsz. Bátran viselhetsz inspiráló mondatokat, gondoltokat, még világnézeteket is, az sem baj, ha provokatív.

Choker helyett köves és gyöngyök

2018 nyarán már egyáltalán nem számítanak divatosnak a nyakörvszerű darabok, ehelyett a nagy kövek, gyöngyök és fogják felhívni rád a figyelmet. Ez nem csak az ékszereknél, de a cipőknél is ruháknál is így lesznek, ugyanis mindet ezek fogják díszíteni.

Nyitott vállak helyett 80-as évek trend

Kicsit vérzik a szívünk, de a nyitott vállak ideje is lejárt. Persze helyette van más dögös rész, amit kivillanthatunk, most ugyanis a hátunkat vagy az oldalunkat tudjuk megmutatni, hiszen most ezeken a részeken kivágottak a ruhák.

Színek helyett fehér

Biztosan neked is feltűnt, hogy a nyár egyik slágerszíne a fehér. Most nem a ragyogó színek, hanem a visszafogottság uralkodik. Ez a trend a kedvencünk, szerintünk nagyon elegáns és letisztult szín, nem véletlenül az ártatlanság jelképe.

Minták helyett csillogás

2017-ben csak úgy tomboltak a különböző etnikai minták, ám a tervezők megunták. A nyáron már a csillogós drágakövek, strasszok, és a ragyogás a trendi.

Rövid helyett hosszú haj

Ha a divat miatt vágattad le a hajad, akkor most van egy rossz hírünk, ugyanis növesztheted vissza. Az idei év a hosszú lokniké!

Tökéletes szemöldök helyett természetes szemöldök

Nem, a vékony szemöldök nem jön lesz most sem divat, de az állandó ceruzával tökéletesre rajzolt szemöldök is a múlté. Most épp a természetesség hódít, úgyhogy elég egy spirállal vagy szemöldökápoló géllel átkenned.

Forrás:

femcafe