9 fájdalom-típus, aminek bizony közvetlen lelki oka lehet, csak mi nem tudunk róla!

A nyugati orvoslás már hosszú idők óta elutasítja, hogy bármilyen kapcsolat is lehet a betegségek okai és a lelki állapotunk között.

472541414

Mi azonban nap mint nap nem így érezhetjük, de ennek ellenére mégsem tulajdonítunk neki nagyobb jelentőséget.

Lássunk 9 leggyakrabban jelentkező betegséget, ami mögött a lelki befolyásoló tényezők állnak!

Hirdetés:

1. Fejfájás

Ha a fejünkben érzünk fájdalmat, az leggyakrabban a stressz miatt alakul ki. Próbáljuk meg elűzni a stresszt az életünkből, és megoldódhat a probléma.

hirdetés:

2. Nyakfájás

Ennél a fájdalomnál a megbocsátás áll a háttérben, vagyis valakinek, vagy saját magunknak nem tudunk megbocsátani. Koncentráljunk ebben az esetben arra, amit szeretünk másokban és könnyebb dolgunk lehet.

Hirdetés:

3. Vállfájás

Nagy érzelmi stresszt cipelsz magaddal. Próbáld meg megkeresni a probléma forrását és próbálj meg könnyíteni az életeden!

Hirdetés:

4. Hátfájás

Nem áll mögötted kellő támogatás, ami miatt magadra veszel minden terhet. időnként szeretet hiányod is lehet, tehát itt az ideje, ha szingli vagy, hogy randizni kezdj!

5. Derékfájás

Hirdetés:

Túl sokat aggodalmaskodsz az anyagi helyzet miatt. Ha felállítanál magadnak egy pontos üzleti tervet, vagy elkezdenél félre rakni pénzt, megoldódhatna a problémád!

6. Könyökfájdalom

Ellenállsz azoknak a változásoknak, amelyeket az élet állít eléd! Ha merev a könyököd, valószínűleg az életed is merev. Köss kompromisszumokat és rázd fel kicsit az életed!

7. Kézfájás

Nem vagy képes úgy elérni másokhoz, ahogyan azt te szeretnéd és sokszor elgondolod. Jobb lenne a helyzet, ha barátságokat kötnél, együtt ebédelni a munkatársaiddal és új kapcsolatokra tennél szert.

8.Csípőfájdalom

Nem mozogsz eleget és nem fordítasz elég figyelmet a mozgásra, pedig a lelkednek is jót tenne! Ha túl merev a csípőd, ellenállsz a mozgásnak és ezzel együtt a változásoknak is. Talán túlzottan is óvatos vagy, mikor döntéseket hozol.

9. Térdfájdalom

Jelezheti, hogy túl nagy az egód és túl sokra tartod magad. Értékeld át a helyzetet! Vállalj önkéntes munkát és emlékeztesd magad arra, hogy te is halandó vagy!

Forrás:

tudasfaja

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás