A 3 legvonzóbb férfitípus a csillagjegyek alapján!

A horoszkóp szerint létezik 3 olyan férfi csillagjegy, amely minden nőt képesek meghódítani. Ezek a férfiak sármosak, gőgösek, és rendkívül vonzóak, így nem is csoda, hogy nem tudnak ellenállni nekik a szebbik nem képviselői.

A Skorpió férfi nagyon szemrevaló, vonzó testfelépítésű, így nagyon nehéz neki ellenállni. Minden nőt képes levenni a lábáról, ez a Skorpió férfi egyik adottsága. Még azok a férfiak is sikeresek a nők körében, akik nem kifejezetten jóképűek.

Hisznek magukban, az erejükben, és ugyanakkor nagyon titokzatosak. Igazi hősök, akik kiállnak a szeretteik mellett. Az érdekes, misztikus nőkért rajonganak.

2. Oroszlán

Az Oroszlán férfi a csábítás nagymestere. Minden nő szívét elvarázsolja a sármjával. Rendkívül szenvedélyes, nagyvonalú, akinek nem lehet ellenállni. Karizmatikus személyiség, tudja, hogy mit kell mondania egy nőnek, hogy meghódítsa.

Ha szerelembe esik, akkor mindent megtesz a szerelméért. Az a nő, aki szeretné felhívni magára egy Oroszlán férfi figyelmét, flörtöljön vele és éreztesse, hogy megbízik benne, így minden idejét vele fogja tölteni.

3. Rák

A Rák férfi a romantikus, érzéki, optimista énjével nyűgözi le a hölgyeket, de meg kell említenünk a fejlett humorérzéket is, amellyel szintén elvarázsolja a szebbik nemet. Emellett egy Rák férfi biztonságot nyújt a párjának, ami elég ritkaságnak számít.

Remekül öltözködik, kifogástalan ízléssel rendelkezik. Jó a társaságában lenni.

Forrás:

twice