A férfiak szerint akkor szép egy nő körme, ha így néz ki

Pasi szemmel ez a legszebb manikűr, amit viselhetünk.

A legszebb manikűr

Korábban is írtunk már pasifogó körömtrendekről, tavaly év végén például felvezettük a legszebb 2018-as manikűrdivatot. Nemrég azonban a Quora nevezetű oldalon megkérdezték a férfiakat, hogy szerintük melyik az a dizájn, ami a legvonzóbb a csajokon. Nem szeretik, ha a köröm is csak egy “kiegészítő”, amit viselünk, inkább úgy akarnak tekinteni rá, mint valami pluszra, ami ha megfelelően ápolt, akkor csak dob egyet a megjelenésünkön. Véleményük egyébként nem volt annyira meglepő, hiszen tudjuk, hogy a természetességet kedvelik.

Elmondásuk alapján három olyan verzió van, ami leginkább bejön nekik: a rubinvörös, a nagyon halvány rózsaszín/natúr, az abszolút nyerő náluk azonban a francia. Nem csípik a műkörmöt és a túl hosszú változatoktól is megriadnak, ezekhez ugyanis érdekes módon szigorú személyiséget társítanak.

Rubinvörös

“Szeretem a pirosat a nőkön. Szerintem az egyik olyan eszköz, amivel fel lehet kelteni egy férfi figyelmét. Nem csak egy vörös ruha vagy rúzs tud vonzó lenni, hanem egy szép, élénk manikűr is” – írta egy pasi a Quorán, aki a rubin rajongók táborát erősítette.

A piros manikűr soha nem fog kimenni a divatból, már nagyon régóta a nők – és ezek szerint a férfiak – egyik nagy kedvence. Válasszuk akár az egyszínű, szimpla változatát, vagy csavarjunk rajta egyet valami mintával, akkor is sikkes és dögös lesz, lehetetlen nem kedvelni.

Natúr/halvány rózsaszín

Aki szereti a natúr árnyalatokat, de például nem szeretne franciát csináltatni, mert nem áll jól a rövid körmeire, annak (és bárki másnak is) tökéletes választás lehet egy ilyen halvány rózsaszínes változat. Ez is örök klasszikus, ami bármilyen alkalomra szuper, extranőies és igazán sikkes.

“Én nem szeretem a nagyon hivalkodó színeket a csajokon… Egy nő körme legyen visszafogott és egyszerű. Mondjuk egy pasztell rózsaszín olyan valami, amivel együtt tudok élni – a barátnőmnek legalábbis ezt szoktam mondani” – fejtette ki egy másik pasi a véleményét.

Francia

“Szerintem a nőknek ideje rájönni, hogy bármilyen dögös is legyen egy élénk árnyalat, vagy vonzó egy romantikus rózsaszín, a legelegánsabb manikűr még mindig a sima francia” – írta egy rajongó.

Az abszolút nyerő valóban a francia lett, ami nem meglepő, hiszen tökéletes alkalmakra, hétköznapokra, letisztult és gyönyörű. Akik rövid körmökkel rendelkeznek jellemzően tartanak ettől a dizájntól, de a fehér ív optikailag nem rövidít, épp ellenkezőleg. Így bátran csináltass (vagy készítsd magadnak) franciát, maximum hagyd egy kicsit vékonyabbra azt az ívet.

Forma és hossz

Ahogy már említettük, a férfiak nem szeretik a nagyon műhatású, hosszú és hegyes körmöket. Épp ezért, ha adsz a véleményükre, akkor kicsivel az ujjbegyen túl érő hosszt választasz, és a széleket lekerekíted.

Jó hír, hogy a három felsorolt árnyalat között van egészen natúr, halvány és erős is, ezért váltogathatjuk, ha nagyon adunk a férfiak ízlésére. Ha viszont nem akarjuk magunkat ilyen szűk keretek közé szorítani, akkor persze viseljünk olyan manikűrt, amilyet akarunk. Ez is csak egy vélemény, amit vagy elfogadunk, vagy nem.

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás