A kisfiú mindennek nekiütközött. Az orvos legyintett, de később kiderült a szörnyű igazság

Először senki nem hitt az anyukának.

Egy pár éves kisfiúnál nehéz megmondani, hogy természetes változáson megy-e keresztül, ahogy cseperedik fel, a személyisége része-e, ahogy viselkedik, vagy valami valóban nem stimmel nála? Szerencsére az anyukáknál jobban senki nem ismeri a gyereküket, és fel vannak vértezve az anyai megérzéssel, ami vészjelzőként villog a fejükben, ha baj van.

Ezzel az anyukával is ez történt, amikor a 3 éves fia, Daniel elkezdett megváltozni. Egyre felszültebbé és agresszívabbá vált, ráordított anyukájára.

Aztán arra lett figyelmes, hogy mindennek nekiütközik, folyton átesik a tárgyakon. Akkor még nem sejtette, hogy nagy baj lenne a háttérben, és eltusolta az ügyet azzal, hogy biztos az ő kétballábasságát örökölte.

Egy májusi nyaraláson kezdett igazán aggódni, amikor a fia feltűnően sokat aludt. Folyton fáradt volt, majd többször hányt is. Ekkor már biztosan tudta, hogy valami nagyon stimmel és többről van szó, mint pillanatnyi megbetegedésről.

Elvitte orvoshoz, ahol azt mondták, hogy szénanátha. Az anyuka nem merte megfogalmazni a félelmét, ezért adott egy esélyt a felírt orvosságnak.

De nem javult az állapota. Ekkor az anyuka emlékezett rá, hogy egyszer az interneten olvasott az agydaganatról, és újra utánanézett a dolognak. Ekkor már biztos volt benne, hogy a fiának is ez van.

Visszavitte az orvoshoz, és a gyanúja beigazolódott. Daniel fejében már évek óta fejlődött egy jóindulatú daganat, ami egy felnőtt öklének a méretére nőtt.

Több operáción is átesett a fiú, mire sikeresen eltávolították a tumort.

A történet tanulsága az, hogy hallgassunk az anyai megérzéseinkre!

Forrás:

blikkruzs

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás