A kislány minden nap mosolygott a rendőrre – de aztán egyszer bemegy a házba és meglátja a szörnyűséget

Klynn Scalesnek elég nehéz gyermekkora volt. Egy olyan családban nőtt fel, ahol sok volt az erőszak és a drog is napirenden volt. Olyan rossz volt otthon a helyzet, hogy a kislánynak gyakran a közelükben lévő boltból ennivalót kellett lopnia, ha ő és két kisebb testvére enni akartak.

Mikor 9 éves volt, találkozott egy rendőrrel aki azonnal látta, hogy a kislánnyal valami nincs rendben. Egy idő után a rendőr igyekezett minden nap Klynn  háza előtt elmenni, hogy tudja mi a helyzet. A kislány mindig nagy mosollyal üdvözölte őt.

-Mindig amikor valami rossz történt otthon, rá gondoltam, és tudtam, hogy ha bajban vagyunk akkor jön és segít.- mondta Klynn a WGN-nek.

-Mindig is segíteni fog nekünk a nehézségekben.  -folytatta gondolatmenetét Klynn.

Igaz, hogy a kislány nem is tudta a rendőr nevét, ő volt az egyetlen akiben megbízott.

Egyik nap mikor a rendőr megjelent a ház közelében, a kislány nem jött elő. A rendőrnek ekkor nagyon rossz érzése támadt. A rendőr bekopogott, a kislány nyitott ajtót. Nagyon betegnek tűnt, de nem tudta megmondani mi baja lehetett.

A rendőr körülnézett a lakásban de senkit nem talált otthon. Látta hogy a kislány nagyon rosszul van és bevitte őt a kórházba, ahol megállapították, hogy súlyosan alultáplált.

Ezután az eset után Klynn már nem látta többet a rendőrt mert egy Kansas Cityben lévő családban helyezték el.

20 évvel később a rendőr, Jeff Colvin kapott egy emailt egy kislányról, akit otthon nagyon elhanyagoltak. Azt írta, gyakran kellett lopnia mert nem volt otthon ennivalójuk és hogy volt ott egy rendőr, aki mindig segített neki.  Így kiderült, hogy a kislány megtalálta a rendőrt és az email után néhány nappal találkoztak is, Kansas City-ben.

Nagyon elérzékenyültek mind a ketten és Klynn végre elmondta, mennyire hálás volt a rendőrnek a segítségért.

Jeff nagyon nagy dícséretet érdemel. Soha senki sem mondta neki, hogy menjen el a kislány háza előtt, és azt sem ,hogy menjen be hozzá aznap és segítsen neki.

Ő igazán segítőkész ember, kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebookon.

Forrás:

csodalatos