A macska az iPadhez bújva alszik – amikor megértettük miért, sírni kezdtünk

Akinek már volt több háziállata, tudja, hogy az állatok mennyire kötődnek egymáshoz. Ez a történet Charlie kutyáról és legjobb barátjáról szól – egy macskáról, Scoutról. Amikor a cica a családhoz került, azonnal Charlie legjobb barátjává vált. Mindig együtt aludtak. Együtt ettek, és Scout mindig ott akart lenni, ahol Charlie volt.

Két héttel ezelőtt azonban Charlie meghalt és a macska magára maradt. Elveszítette a legjobb barátját. Most egyedül kell ennie és aludnia, és Charlie fülei, amelyeket úgy szeretett szagolgatni, már nincsenek ott. Charlie mindig olyan kedves volt Scouthoz, annyit játszott vele, amennyit csak akart. Kedves és türelmes volt. Hagyta, hogy a macska irányítsa és mindig a lehető legjobbat akarta neki.

Charlie és a Scout gazdái úgy döntöttek, hogy az iPadet az ágyra helyezik, és képeket és videókat játszanak Charlieról. Ez óriási hatással volt a macskára, csak ül és nézi a képeket minden nap, majd odabújik és a régi barátja mellett alszik el . Eszünkbe jut, hogy vannak akik úgy vélik, hogy az állatoknak nincsenek olyan érzései, mint az emberek.

Charlie és macska csodálatos barátságának története több ezer embert hatott meg világszerte. Oszd meg te is, ha egyetértesz azzal, hogy az állatoknak is mély érzéseik vannak, és ugyanúgy hiányolják szeretteiket, mint mi!

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás