A menyasszony fia meghalt az esküvő előtt – amikor meglátta ki jött el a ceremóniára, elsírta magát

Ez a hölgy igazán fájdalmas eseményeken ment keresztül élete folyamán. Elvesztette gyermekét ami a legszörnyűbb egy édesanya számára. A fájdalmat, ami ezzel jár még a legrosszabb ellengésünknek sem kívánjuk.

El sem tudjuk képzelni milyen fájdalmas lehetett az Becky Telly számára, amikor férjhez ment de kisfia nem lehetett ott az esküvőn.

Közzétette: Love Adventured – 2017. július 8.

Az esküvőről készült képeket feltették a Facebook oldalára és láthatjuk, hogy az egyik fotón a fiának egy széket foglaltak le a következő szöveggel:

“Mit tehetek? Most a mennyországban vagyok, nem lehetek jelen az esküvődön. De itt leszek veled a földön, ezért foglalj le nekem egy széket. Nem láthatsz majd, de én itt leszek.”

I'm in heaven for your wedding so what shall I do? I'll come down to earth to spend it with you. So save me a seat, just…

Közzétette: Love Adventured – 2017. július 8.

Jövendőbelije, Kelly egy különleges meglepetést készített elő számára. Mikor Becky fia meghalt, a fiú szíve és más szervei adomány formájában Jacob Kilby testébe kerültek, s ezzel megmentették a férfi életét.

Kelly meghívta Jakobot az esküvőre hogy Becky így fiából viszontláthasson egy kis részt és ilyen módon fia mégiscsak jelen lehessen az esküvő napján.

When she saw the donor recipient! The man who now carries her son's heart!

Közzétette: Love Adventured – 2017. július 8.

Mikor Becky meglátta, ki áll a vendégek között, sírni kezdett.

Közzétette: Love Adventured – 2017. július 8.

Kelly azt is elintézte, hogy Becky meghallgathassa a férfi szívdobogását, ami hihetetlen pillanat volt mindenki számára.

Közzétette: Love Adventured – 2017. július 8.

Micsoda fantasztikus meglepetés ez! Az édesanya meg tudta hallgatni fia szívverését, hiszen az átültetett szerv ezt lehetővé tette és a donor is jelen volt az esküvőn.

Neked és családtagjaidnak mi a véleménye a szervdonorokról? Kérjük oszd meg ezt a cikket családtagjaiddal és barátaiddal.

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás