A rajongók imádják: Szinetár Dóra újabb fotót osztott meg kisfiáról

Beni egyszerűen tündéri.

Megszületett Szinetár Dóra harmadik gyermeke

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, szeptemberben megszületett a 40 éves színésznő, Szinetár Dóra harmadik gyermeke, egy kisfiú, aki a Benjámin nevet kapta.

A színésznő nem sokkal később vallotta be, hogy gyermekük Down-szindrómás. “A várandósság alatt nem csináltattunk semmilyen erre vonatkozó szűrővizsgálatot az ultrahangokon kívül, mert a baba “kiszűrése”- életének elvétele- egy esetleges Down-szindróma esetén sem volt számunkra opció” – mesélte a színésznő. A rengeteg negatív kritika ellenére a család nagyon jól van és a kis Beni nagyon aranyos.

A legelső fotókat a HOT! magazin múlt héten megjelent számában láthattuk a családról.

Közzétette: Szinetár Dóra Official Fanclub – 2017. december 20.

Újabb fotó

Dóra most egy újabb fotót töltött fel a Facebook oldalára. A rajongóknak nagyon tetszik a kép, rengeteg komment érkezett hozzá.

Közzétette: Szinetár Dóra Official Fanclub – 2017. december 20.

Közös képen a gyerekekkel

Szinetár Dóra első gyermekét, Marcit 20 évesen szülte, a másodikat, Zorát 30 évesen, a legkisebbet, Benjamint pedig 40 évesen. Mindhárom gyermek apukája más, a középső édesapja, Bereczki Zoltán, a legkisebbé pedig a színésznő jelenlegi férje, Makranczi Zalán. “Nagyon Szépen Köszönöm a rengeteg jókívánságot!

41 éves vagyok, van három egészséges, gyönyörű gyerekem, egy férjem, akit imádok, és két szülőm, akik velem ünnepelnek! Ennél boldogabb nem lehetek!!!” – írta Dóra a kép mellé.

Nagyon Szépen Köszönöm a rengeteg jókívánságot! 41 éves vagyok, van három egészséges, gyönyörű gyerekem, egy férjem,…

Közzétette: Szinetár Dóra Official Fanclub – 2017. december 17.

Forrás:

femcafe