Ezotéria

A szerelem olasz horoszkópja 2017-re: Mit tartogat számodra a sors a Szerelem terén?

A szerelem olasz horoszkópja 2017-re: Mit tartogat számodra a sors a Szerelem terén?

A születésed napja alapján most megtudhatod, hogy hogyan alakul 2017-ben az olasz horoszkóp szerint a szerelmi életed. Öt kategória létezik, a születésnapod mentén derül, hogy te hová tartozol.

Hirdetés:

A1 kategória – születésnapok: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31.

B2 kategória – születésnapok: 2, 7, 12, 17, 22, 27.

C3 kategória – születésnapok: 3, 8, 13, 18, 23, 28.

D4 kategória – születésnapok: 4, 9, 14, 19, 24, 29.

E5 kategória – születésnapok: 5, 10, 15, 20, 25, 30.

A1 kategória

Hirdetés:

Amennyiben eddig nem alakult valami jól a szerelmi életed, a párkapcsolatodban, házasságodban voltak hullámvölgyek, ennek a rossz sorozatnak 2017-ben vége szakad, hiszen lehetőséged lesz rendezni a megromlott kapcsolatodat, elmondva a sérelmeidet, a véleményedet. Ezt követően pedig pozitív történésekre, örömteli pillanatokra számíthatsz, és még a szerencse is rád mosolyog. Életedben beköszönt a bőség, a szerelem újra lángra lobban, gyakorlatilag új életet kezdesz. Ugyanakkor 2017-ben egy lelki fejlődés végére érsz, ami szintén pozitív eredmény.

B2 kategória

2017-ben a szerelem lesz számodra a középpontban, emellett kihívásokkal, és belső lelki változásokkal is szembe kell nézned. 2017-ben le fogod zárni azokat a kapcsolatokat, amelyek nem működnek, és új ismeretségeket kötsz, akikekkel a szerelem és a kalandok új formáját fogod megismerni, kipróbálni. Az energikus, lelkes személyiséged vonzóvá tesz a környezetedben. Hallgass az ösztöneidre, mert 2017 első félévében intenzív érzések kerítenek hatalmukba, és rálelhetsz a lelki társadra is.

C3 kategória

Érdekes év lesz a 2017-es számodra. Leginkább eddig azzal voltál elfoglalva, hogy megtaláld a helyed a kapcsolatodban, hogy mi a te szereped a házasságodban, párkapcsolatodban. Ez a jövőben ki fog derülni, át fog értékelődni, újra fog rendeződni. Jó esély mutatkozik arra, hogy kisbabát vállalj, de a házasságot is kezdhetik tervezni a pároddal. A jövőben meg fogod tapasztalni azt, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, a megbocsátás. Hogy jobbá tedd a szerelmi életed, szükséged van némi kreativitása, együttműködésre. 2017 közepén számíthatsz egy érzelmi feszültségre a kapcsolatodba, mégpedig az anyagiak miatt. Ez nem más, mint egy teszt, ami a szerelmetek erősségére vonatkozik. A szinglik az év második felében találhatnak rá a szerelmükre.

D4 kategória

Remek évre számíthatsz, ha ebbe a kategóriába tartozol. Akár párkapcsolatban élsz, vagy még szingli vagy, 2017-ben harmónia és egyensúly fog kialakulni az életedben. Ha a lelki társad után kutatsz, le kell szögezned azt, hogy milyen embert akarsz magadnak, mert csak így vonzhatod be az életedbe azt a bizonyos nagy Ő-t. Ez év első harmadában megtanulod szeretni, tisztelni önmagad, mert csak így tudsz boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban, házasságban élni. Ha év közben nehezebb időszakot is kell átélned, sokkal több pozitív élményben lesz részed, mint negatívban.

E5 kategória

Érzelmi szempontból 2017 nyugodt, kiegyensúlyozott év lesz. Nem kell nagy változásokra számítanod, mégis egész évben harmónia fogja jellemezni a párkapcsolatod. Körbevesznek a barátok, a családod, akikkel sok emlékezetes, örömteli pillanatod lesz. A kapcsolatod a felelősségvállaláson, az egymás iránti tiszteleten alapul, amelyet a gyerekek még jobban megerősítenek majd. A szinglikre is jó év vár, ugyanis rátalálhatnak az igaz szerelemre, de csak akkor, hogy elengedik a múltbéli sérelmeiket, és bizakodóan tekintenek a jövőre.

Forrás:
Hirdetés:

filantropikum

Ezotéria

More in Ezotéria

Kos, Bika, Ikrek figyelem! A májusi horoszkóp nagy változást ígér!

napjainkápr 26, 2017

Mennyire vagy nőies? Születési dátumod elárulja!

napjainkápr 24, 2017

Minden csillagjegynek van egy titkos tulajdonsága – tudd meg most, mi a tiéd!

napjainkápr 23, 2017

Mindent elárul a személyiségedről! Az egyetlen igazán találó horoszkóp, amit olvashatsz!

napjainkápr 20, 2017

Többet elárul rólad tenyered formája, mint gondolnád… milyen jegybe tartozol?

napjainkápr 12, 2017

Cigány horoszkóp: keresd meg, melyik a roma csillagjegyed, elmondja milyen élet vár rád!

napjainkápr 11, 2017
"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." Szent Ágoston

2014 Napjaink.Org

×
Lájkold oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg Facebookon!
Köszönöm, nem