A tini 4 éven keresztül ugyanolyan képet készített édesanyjával – az utolsó képtől mindenkinek megszakad a szíve

Egy Twitter felhasználó és édesanyja éveken keresztül ugyanolyan képet készített magáról az iskola első és utolsó napján. Ez már szinte tradícióvá vált számukra, de a legutolsó, vizsga előtti kép több ezer ember szívét lágyította meg.

Egy a tini lány aki a nanatat07 név alatt szerepel a Twitteren, pontosan tudja mi a jelentősége az ilyen hagyományoknak.

A lány és anyja négy évvel ezelőtt találták ki azt a szokást, hogy valamilyen étellel vagy itallal a kezükben fotózzák le magukat, miközben kocsival mentek az évnyitóra vagy az évzáróra.

– Tegnap volt az utolsó napom a gimiben. Négy éven keresztül csináltunk anyával képeket a suli első és utolsó napján. – írta a lány a Twitteren.

Ebben a négy évben sok minden történt, az édesanya rákos lett, de azért a képek továbbra is készültek.

A harmadik évben készült képen láthatjuk, hogy az édesanyának az összes haja kihullott.

Igaz, hogy már nem érezte jól magát, de azért még elvitte lányát az évzáróra.

– Az évzárón már nem volt ott, de kitartása mindig is motivált engem. Érte is tanultam. – írta a lány

Az édesanya nemsokkal az évzáró után meghalt, a szoros kapcsolatukról szóló történet világszerte több ezer embert hatott meg. A képsor egy nap alatt 600,000 lájkot kapott és több, mint 122 ezren osztották meg pár nap alatt.

– Könnyezni kezdtem, amikor megláttam a Starbucks poharakat, – írta az egyik Twitter felhasználó.

Az anya és lány által kialakított tradíció jól mutatta, milyen szoros volt a kapcsolatuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a fiatal lány élete végéig fontos emlékként kezeli majd ezeket a szép fotókat.

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás