Emberek

Az anyuka már arra készül, hogy eltemeti babanagyságú kislányát. 13 évvel később az orvosok sem hisznek a szemüknek!

Az anyuka már arra készül, hogy eltemeti babanagyságú kislányát. 13 évvel később az orvosok sem hisznek a szemüknek!

Biztosan sokan hallottak már Kenadie Jourdin-Bromley-ról, aki ezelőtt 13 évvel, alig több mint egy kilóval jött a világra. Amint megszületett, rögtön meg is keresztelték, hiszen senki sem reménykedett abban, hogy megláthatja a másnapot.

Születése után a nővérek a kórházban, Thumbelinának, vagyis Hüvelyk Pannának szólították, ugyanis annyira aprócska volt, akárcsak egy játékbaba. Kenadie 1100 grammal, és egy nagyon ritka betegséggel jött világra. Súlyos fejlődési rendellenességekkel küzd, ami mind fizikai, mind pedig szellemi szinten érintik.

A jelenleg 13 éves lány alig több, mint egy méter, nagyon törékenyek a csontjai, és tanulási rendellenességei is vannak. Mindezek ellenére Kenadie nagyon szeret iskolába járni, sportolni, mindig jókedve van, imádja a művészeteket, és az életet. Jószívű, bátor, és képes mindenkit felvidítani a környezetében.

A most 13 éves lány 60 centivel alacsonyabb az iskolástársainál, és súlya akkora, akárcsak egy 2 éves gyereké. A törpenövésben szenvedő emberek, a fejlődési rendellenesség következtében gyakran komoly légzési nehézségekkel is küzdenek. Kenadie is többször szenvedett már a problémától.

Környezete imádja a különleges termetű, csupa szív kislányt, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Kenadine biztonságosan, és boldogan élhesse az életet. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan tölti Hüvelyk Panna a hétköznapjait, azt, hogy mennyire szeretet, és boldogság veszi körül az aprócska kislányt.

Forrás:

twice

Emberek

More in Emberek

A nőnek elege lett abból, hogy mindig a háza elé parkolnak -bosszúján mindenki jót nevet

napjainkMár 23, 2017

Számos következménye lehet annak, ha az anya nem szereti a gyerekét: 7 trauma, mely kialakulhat egy ilyen anya-lánya kapcsolatban!

napjainkMár 22, 2017

16 igazán nagy tapló, akiket jól pofán kéne vágni

napjainkMár 22, 2017

Mindenki ledöbbent, amikor a nő megmutatta lábszárát. Büszke arra, amije van!

napjainkMár 22, 2017

Ducivá photoshoppolta barátnőjét, hogy vékonyabbnak tűnjön mellette

napjainkMár 22, 2017

20 humoros illusztráció, hogy milyen is lenne az élet, ha egy macska lenne a főnökünk

napjainkMár 22, 2017
"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." Szent Ágoston

2014 Napjaink.Org

×
Lájkold oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg Facebookon!
Köszönöm, nem