Az apának új barátnője van – az anya őszinte levelet ír hogy az egész világ megtudja

Nem könnyű egy családot összefogni és vannak nehéz pillanatok egy család életében is.

Ha esetleg a család szétszakad, az mindenkinek nagyon rossz. Főleg a gyerekek számára az, akik gyakran kerülnek nehéz helyzetbe, hiszen ők nem tehetnek semmiről és csak hánykolódnak a két fél között

Nem is tudják kifejezni érzéseiket, sokszor még túl fiatalok ehhez.

Az alábbi történet Brittney Johnson-ról,, Charles Swarzentruber-ről és lányukról Payton-ról szól. Brittney és Charles úgy döntött, elválnak. Ma Charles Kayla Imhoff-fal él együtt, de lányuk Payton az, aki összeköti a családot.

Go on, take on this whole worldBut to me, you know you'll always be, my little girl👱🏼‍♀️👩‍❤️‍👩

Közzétette: Brittney Johnson – 2017. július 14.

Az ilyen helyzetek gyakran eredményeznek veszekedést vagy furcsa dolgokat, de Brittney úgy döntött tenni fog valamit ez ellen, írta a  Facebook bejegyzésében

Talán kicsit váratlan ez a megfogalmazás, de mi úgy gondoljuk minden szava értékes mert nagyon érthetően és szeretettel írta le:

To all of the mothers out there who throw a fit when another woman treats your child as her own: why isn't that exactly…

Közzétette: Brittney Johnson – 2017. július 12.

“Minden édesanyának, akinek a gyerekét egy másik nő úgy kezeli, mintha a sajátja lenne: Miért nem ez a legmerészebb álmunk?

Olyan sokszor álmodtam arról, vajon milyen nővel fog együtt élni gyermekem apja. Mert tudom, hogy lányom két különböző családban fog felnőni.

Kayla számomra Isten ajándéka, sőt még több ennél. Nővérnek tanul és azóta Payton teljesen odavan érte és a munkájáért. Kayla rendelt is Payton számára egy nővér ruhát.

Most pedig elmondok neked valamit. Én egy erős, öntudatos nőt nevelek. Egy olyat, akinek van példaképe. Kayla, köszönöm Neked, hogy megmutattad Paytonnak hogyan valósítsa meg álmait, mi az hogy keményen dolgozni és éjszaka fent lenni ügyeletben.

És köszönöm Neked Kayla, hogy van időd Paytonnal biciklizni és hogy főzöl neki sok munkád ellenére. Igazi példakép vagy a lányom számára, nagyon büszke vagyok Rád.

Sok ember van Payton életében, akik szeretik őt. Anyaként mi mást kívánhatnék neki? Az, hogy Kaylával és velem is nagyon jó a kapcsolata, a legfontosabb. Ez az, amire Paytonnak szüksége van. Nem könnyű gyereket nevelni de szerintem Payton boldogsága érdekében mindent megteszünk.”

Közzétette: Kayla Imhoff – 2017. április 2.

Szerintünk ezek nagyon találó szavak. Ha több olyan ember lenne a családokban, akik az együttműködést részesítenék előnyben, a gyerekeknek is sokkal könnyebb lenne. Te mit gondolsz?

 

Forrás:

cs

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás