Az apát álmában éri a halál és az édesanya ezután újszülött gyermeküket örökbe adja

Hannah Mongie 18 éves volt amikor megtudta, hogy terhes és barátjával Kadennel nagyon boldogok voltak. Sajnos örömük nem tartott sokáig mert Kaden hirtelen meghalt, álmában érte a halál. Hannak most elmeséli ezt a tragikus történetet.

Kaden hirtelen halála után Hannahnak nehéz volt a helyzete, úgy döntött a gyermeknek jobb lesz, ha örökbe fogadják. Így a babának apja és anyja is lett volna, írta a KTVU.

Közzétette: Hannah Mongie – 2015. szeptember 16.

Hanna egyik nap reggel felébredt és az volt az érzése, jobb lesz a gyereknek, ha valaki másnál nő fel, és ekkor tudta, mit kell tennie.

2016. március 21.-én született meg a kisfiú aki a Tagg nevet kapta. Hannah két teljes napot töltött vele, mielőtt a babát örökbefogadó szüleihez vitték.

Közzétette: Hannah Mongie – 2017. március 18.

Itt azonban még nincs vége a történetnek. Hannah úgy intézkedett, hogy minden hónapban láthassa Tagg-et.

Közzétette: Hannah Mongie – 2017. március 18.

Az örökbefogadó szülők ugyanis 10 percre laktak tőle. Hannah szoros kapcsolatot alakított ki az örökbefogadó édesanyával, Emily-vel.

Most pedig nagyon boldog, hogy kisfia egy fantasztikus családban nő fel, melynek az ő maga módján szintén részese.

Közzétette: Hannah Mongie – 2016. december 16.

-Látom a gyerekemet felnőni, mindannyian szeretjük egymást, mintha mindig is egy család lettünk volna. Emily az egyik legjobb barátom, igazán kiváló édesanya. Annyira örülök, hogy Tagg elvezetett hozzá, mondta Hannah a KTVU-nek.

Mielőtt Tagg-et örökbefogadásra adta volna, az édesanya egy nagyon érzelmes felvételt készített:

– Remélem, mindenki, aki megnézi ezt a filmet képes lesz ezt a szituációt más szemszögből nézni és megérti, min megy át egy édesanya amikor örökbe adja gyermekét – írta Hannah a film mellé.

Közzétette: Hannah Mongie – 2017. március 18.

– Ez egyáltalán nem volt szívtelen cselekedet, csak szeretetből tettem.

Két évvel később tudta Hannah csak megosztani  ezt a különleges felvételt a  YouTube-on.  A filmet eddig 1,4 millióan látták.

Nagyon megható történet! El tudjuk képzelni, hogy a kisbaba örökbe adása egy nagyon nehéz döntés volt!

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás