Az egyik leghíresebb színésznő van ezen a fotón, mégsem ismeri fel senki

Elképesztő, hogy mennyit változott!

Ki van a képen?

Imádjuk, amikor az elérhetetlennek tűnő sztárok családi fotókkal bombázzák a rajongókat. Ez most is így történt, hiszen az egyik leghíresebb amerikai színésznő Instagram oldalán osztott meg egy gyerekkori fotót. A családi albumból előkerült fotó hangulata nagyon retró, de mi pont ezért imádjuk.

A szerkesztőségben nagy vita alakult ki, hiszen volt, aki egyből rávágta, hogy melyik színésznő szerepel a fotón, volt aki sokadjára sem találta ki.

Te felismered, hogy ki van a képen?

Az egyik legviccesebb színésznő az

Ha még mindig nem sikerült kitalálni, eláruljuk. A fotón Melissa McCarthy és a testvére látható. A fotóhoz viccesen kiírta a színésznő, hogy: “Boldog testvér napot. A húgommal, Margie-val bárkivel kiállunk, aki hajpárbajozni szeretne!”. Amúgy Melissa az egyik legviccesebb színésznő hírében áll Amerikában, mondjuk ez nem csoda hiszen szinte csak vígjátékok főszerepében láthattuk.

Sokat fogyott

Melissa amúgy az elmúlt időben rengeteget fogyott. Igaz, súlya folyamatosan ingadozik, de nemrég remek formában láthattuk őt. Ezt fotókkal is tudjuk bizonyítani, hiszen Instagram oldalára folyamatosan posztol friss képeket.

 

Forrás:

femcafe.hu