Az elvált anyuka kinyitja az ex-férje karácsonyi ajándékát. Majd térdre rogy, és senki sem tudja visszatartani a könnyeit

A szerelem néha furcsa dolgokat tesz velünk és nem könnyű egy kapcsolatot hosszú távon fenntartani. Még akkor is ha egy férfi és egy nő nagyon szeretik egymást, nem biztos, hogy mindenben egyetértenek. Gyakran érezhetik úgy, hogy egy véget nem érő vitába keveredtek s néha a legjobb megoldás a válás.

Nemcsak a számukra, hanem a környezetükben élők vagy a családtagok számára is. Ha azonban gyerekek is vannak, akkor tudni kell, hogy rajtuk keresztül mindenképpen egymás életének részesei maradnak.

A történetben szereplő pár is nehéz időszakon ment keresztül és 20 évi házasság után úgy döntöttek, hogy elválnak.

De szerencsére a történetnek itt még nincs vége.

A válás után mindketten úgy döntöttek, hogy dolgozni fognak önmagukon s ez fantasztikus dologhoz vezetett. Fiuk Jeffrey Agan tette közzé ezt a szép felvételt, melyben édesanyja igen különleges karácsonyi ajándékot kap volt férjétől.

Nézd meg a lenti filmet és megtudod, hogy miért olyan boldog mindenki a felvételen!

True Love Always Finds Its Way

"My parents were married for more than 20 years, divorced, fought a lot, went to work on themselves. Years later, they start dating and as of yesterday, this happened…Congrats Mom and Dad! True love always finds its way back around."For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q#LoveWhatMattersSubmitted by Jeffrey Agan

Közzétette: Love What Matters – 2017. december 26.

 

Forrás:

csodalatos