Az idős házaspár többször is megismétli a rendelését – csodálkoznak, amikor meglátják, hogy mi van a pincérnő fülén

Keri Marie Carlson az Egyesült Államokban, Connecticut államban lévő GW Carlson’s étteremben pincérnőként dolgozik.  Egyedülálló édesanya, van egy nyolc éves kislány és egy hat éves fia. E mellett még a CT Princess Parties nevű szervezetnek is dolgozik önkéntesként. Ez azt jelenti, hogy a testi vagy szellemi fogyatékos gyermekek számára szervezett eseményeken hercegnőként szerepel.

Mindeki tudja Keri-ről, hogy milyen kedves és melegszívű személy. A munkahelyén pedig ezt a kedvességet egyszer igen különleges módon hálálták meg.

Közzétette: Keri Marie Carlson – 2016. december 4.

Keri odament egy idősebb házaspárhoz, hogy felvegye a rendelésüket. A párnak azonban többször is el kellett ismételnie, mit szeretett volna, ugyanis ő nem hall jól és hallókészülékre van szüksége. Az egyik ami neki volt, sajnos tönkrement ezért nem hallott jól.

Az idős férfi hamar észrevette, hogy Keri-nek hallókészüléke van és megkérdezte, nem hallane-e jobban kettővel. Keri elmondta, hogy az egyik elromlott, de nem mondta azt, hogy éppen nincs pénze egy másikra.

Közzétette: Keri Marie Carlson – 2017. február 23.

A férfi azonban észrevette, hogy valami nincs rendben és felajánlotta Keri-nek, hogy ad neki 150 000 Ft-ot, hogy vegyen magának egy új hallókészüléket. Keri sírni kezdett amikor látta, hogy a férfi mindezt komolyan gondolja. De a történetnek itt nincs vége.

A JW Carlson tulajdonosa, Jim Kirtopoluos szintén jelezte, hogy anyagilag szívesen támogatja Keri-t. Kitalálta azt, hogy az étteremben árulhatnának pólókat és a bevétel egy részé az American Society for Deaf Children kapná.

Közzétette: Keri Marie Carlson – 2016. március 31.

Most Keri-nek már rendes hallókészüléke van. Mindez annak köszönhető, hogy egy férfi észrevette, hogy a pincérnőnek segítségre van szüksége.

Forrás:

csodalatos