Bombanő lett Missy Elliot-ból! Nem ismersz rá a friss képein

Elárulta a titkát.

A 90-es évek elején robbant be a zenei életbe, és évtizedeken át az egyik legkeményebb női rapper volt világszerte.

A 46 éves Missy Elliott védjegye lett a testalkata, hiszen nem csak átvitt értelemben, a szó legszorosabb értelmében is a legnagyobbnak számított. Az elmúlt években aztán már sokkal kevesebbet lehetett hallani róla, nem véletlenül. A rapper-színésznő belátta, muszáj változtatnia, hogy teljesebb életet élhessen. A legfrissebb képein már fel sem lehet ismerni.

“Büszke vagyok rá, hogy négy hónapon át csak vizet ittam, rostos levek és limonádé helyett” – írta néhány napja egy képe alá a sztár. “A kenyeret is teljesen elhagytam és az Isten tudja: ez volt számomra a legkeményebb!” – tette hozzá.

Missy Elliot a friss képével mindenkit meglepett!

Missy Elliot a legnagyobb sztárokkal dolgozhatott együtt és színésznőként is bizonyíthatta, a filmvásznon is sikeres. 

Igaz, termete miatt neki igazán a karakterszerepek álltak jól, vagy azok a forgatókönyvek, amelyekben magát alakíthatja!

A 90-es években indult Missy Elliot zenei karrierje, és nagyon hamar felkapott előadó lett. A legnagyobb sztárok mind vele akartak dolgozni, rengetegnek sikerült is.

És íme az egyik legfrissebb képe. A világ csak most csodálkozott rá, mennyit fogyott az elmúlt hónapokban.

Tavaly év végén már néhány blogger rácsodálkozott a nagy változásra. Igaz, Missy nem mutatkozott nyilvánosan olyan gyakran mint korábban, így a nagyvilágnak ez még csak most esik le.

Lassan jöhetnek az új slágerek, és filmszerepek. Az új Missy is megérdemelné a sikert.

Forrás:

twn.hu

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás