Csak egy fotót posztolt a kislányáról, kegyetlenül nekiestek a kommentelők

Nem semmi, amit kapott. Kinek van igaza?

Kicsikről nagyoknak

Sok kezdő és gyakorló édesanya fordul segítségért különböző fórumokhoz, ahol a tapasztaltabb szülők megoszthatják információikat és meggyőződésüket a gyereknevelésről. A hasznos tanácsok mellett azonban néhány haszontalan, sőt egyenesen veszélyes vélekedések is megtalálhatók az ilyen oldalakon. Nem beszélve arról, hogy egyes fórumokon a gyerekek fotóját is közzétehetik a szülők, ami miatt gyakran acsarkodásba, vagy a másik gyerekének kritizálásába fordulnak át a dolgok. Most is ez történt.

Véleményvezér anyatigrisek

A Scary Mommy nevű baba-mama fórumon történt meg, hogy egy édesanya teljesen ártalmatlan széndékkal megosztott egy fotót kislányáról. Teljesen hétköznapi dolog, mégis elindult a kommentháború, mert a fórumozók egy része nekiesett az édesanyának a kép miatt.

“Mit eszik ez a gyerek?”

A kommentelők azt kifogásolták, hogy a fényképen szereplő kislány jóltáplált. Bár a fejlődő szervezet lévén, sokszor előfordul, hogy aránytalanul növekedik a kisgyerek, ez még sem lett volna ok arra, hogy így eldurvuljon a helyzet. A csupa mosoly kislányt többen egyenesen kövérnek titulálták és az anyukáját is szidalmazni kezdték azért, hogy felhízlalta a gyerekét. A csalódott édesanya teljesen összetört a fórumozók kegyetlenkedésén, és csak annyit üzent nekik, hogy az egyetlen szerencse, hogy kislánya még nem tud olvasni. Ugyanis szeretne úgy felnevelni, hogy szeresse a testét, legyen az bármilyen.

Ez a fotó verte ki a biztosítékot a fórumban. Szerinted is túlsúlyos a kislány?

Forrás:

femcafe