Durva! Kiszivárgott Meghan Markle házassági szerződése! Ezt írta alá

Újabb megdöbbentő titokra derült fény Meghan Markle kapcsán: kiderült, milyen házassági szerződést kellett aláírnia.

Itt írd alá!

Már egy hónapja, hogy Harry herceg és Meghan Markle kimondták egymásnak a boldogító igent, most egy újabb titokra derült fény Meghan Markle és Harry herceg kapcsán. Kiszivárgottt ugyanis, mi áll abban a szerződésben, amit Meghan-nek alá kellett írnia az esküvő előtt.

Sok választása nem volt, hiszen a királyi család igyekszik minden kérdésben határozottan bebiztosítani magát, hogy egy esetleges nem várt eseménynek köszönhetően se sérüljön a megítélésük. A házassági szerződés tartalmán megdöbbent a világ!

Mindent elveszít

Egy esetleges válás esetén Meghan elveszti a címeit, az ékszereit, és a gyerekeket is, akik Windsorban, az édesapjuknál maradnak.

Kőkemény feltételek, és ezeket bizony Meghan-nek már azelőtt alá kellett írnia a királyi család ügyvédjei előtt, mielőtt oltár elé vezették és kimondta a boldogító igent.

Egy esetleges válás esetén ráadásul Meghan a lehetséges örökségétől is elbúcsúzhat. Kap egy bizonyos összeget “búcsúzásképpen”, hogy mennyit, az egyelőre titok. Mindenesetre Harry közel 12 millió dolláros vagyonához nem fér majd hozzá.

Az amerikai Ok! magazin szerint Meghan írásban vállalta azt is, hogy az esküvőt követő ötödik hét végéig teherbe esik, ráadásul ikrekkel. Őrület!

 

Forrás:

femcafe