Dwayne Johnson-ná gyúrja magát Gáspár Laci! Brutális teste lett!

Hihetetlen képek kerültek elő róla.

Hihetetlen, mire képes az akaraterő és a szerelem – írtuk alig egy hónapja, most újabb bizonyítékunk van rá.

Gáspár Laci már régen megnyerte a kilókkal szembeni öldöklő harcot. Az énekesre rá sem lehet ismerni már, ő pedig rendszeresen meg is mutatja a rajongóinak, bizony, van mire büszkének lennie.

Néhány hónappal ezelőtt büszkén osztotta meg a világgal, újra látja a bordáit, amire gyerekkora óta nem is nagyon volt példa. Azóta újabb hónapok teltek el, Laci pedig egy ideje már nem a zsír ellen, hanem az izmokért harcol.

És egyre jobban hasonlít a világ jelenleg legfelkapottabb színészére, Dwayne Johnson-ra, A Sziklára.

Gáspár Laci egy decemberi posztjában kürtölte világgá, már 23 kilótól szabadult meg, amióta életmódot váltott. Félmeztelen képéhez azt is büszkén írta oda, 18 éves kora óta nem látta  a bordáit! Húsz év telt el azóta!

Az énekes, amióta szerelmes, és háromgyermekes apuka, talán méginkább elszánt, ami az egészségét illeti. Legfrissebb képén már a hatalmas izomkötegek alatt futó erek is látszanak. A kemény munka meghozta gyümölcsét, Laci ma már testépítőként is megállná a helyét.

“Nyaralás alatt sem maradhat el az edzés” – írta legfrissebb képéhez, amelyen már nagyon jól látszik, hihetetlen izomkötegeket épített már magára. Laci rengeteget fogyott az elmúlt két évben, a zsírból pedig izom lett.

Nyaralás alatt sem maradhat el az edzés! 🤦🏽‍♂️😉 #hardwork #gymime #holidaygym #kartagotours #pappilonayscha #lovemylife

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

“Tiszta Bulls leszel már” – írta egyik képéhez Laci, ami alapján sokan már azt mondják, alig lehet ráismerni. Bizony, három éve ezt még nehéz lett volna elképzelni. Ma meg már igaz.

Tiszta Bulls leszek már…😉 #ilovethisgame🏀 #chicagobullsfan #gymtime💪

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Alkar, bicepsz, tricepsz, csuklya, váll, hát – ez a kép akár egy testépítő versenyen is készülhetett volna Laciról, aki épp a családjával nyaral Törökországban. Ezzel az izomzattal egy háborgó tengerrel is simán ölre mehetne.

#mivantenger #dejóitt 🌊🔥☀️ #lovemylife #lovemyfamily #lovebelek #kartagotours

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

 

 

Forrás:

twn.hu