Egy segédmunkás beugrott a vízbe, hogy megmentsen egy 7 hónapos babát, aki majdnem megfulladt

A lenti történet a bátorságról szól. Sokan mondják azt a franciákról, hogy nem fognak össze de a lenti történet ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítja be.

Ez az eset 2018. január 17.-én történt a franciaországi Saint-Geniez-ben.

A férfi egy építkezésen dolgozott, amikor nem sokkal délután 4 óra előtt, kiabálást hallott a közelben.

A férfi a Centre Presse Aveyron -nak adott interjúban elmondta, hogy : “Egy nőt láttam, aki őrült gyorsan futott, utána mentem aztán megértettem miért teszi ezt”.

A férfi látta, hogy a babakocsi a 7 hónapos gyerekkel elgurult és beleesett a vízbe. Azonnal megértette, hogy itt sürgősen tennie kell valamit.

“-Egy pillanatig sem gondolkodtam, olyan volt, mintha egy versenyen vennék részt.- mondta a férfi. A babakocsi 5-6 méterre volt a víztől és amikor utána rohantam, a baba már szinte ki is csúszott a biztonsági övből.”

A férfi a babakocsi után ugrott a vízbe és sikerült elkapnia a kisbabát. Minden erejét összeszedve igyekezett a babát a víz felett tartani miközben a part felé úszott.

“Minden erőmet összeszedve arra koncentráltam, hogy a közelben lévő fa gyökereit el tudjam kapni a bal kezemmel, a jobbal pedig átadtam a gyereket egy, a helyszínre érkező tűzoltónak.”

Ma belle petite maman d'Amour et mon frère Arnaud Attinetti eu sa médaille de bravoure……Est-ce comme la légion d'honneur exonération d'impôt pour lui…?? ! Bisous

Közzétette: Muri-Elle Philippe – 2018. január 24.

Micsoda hőstett volt ez! A férfi megmentette a baba életét azzal, hogy beugrott a jéghideg vízbe. Még egy kitüntetést is kapott ezért! Gratulálunk!

Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy tiszteleghessünk a férfi hőstette előtt!

Forrás:

csodalatos