Eltitkolta plasztikai műtétjeit Meghan Markle! Előkerültek a képek

Senki sem foglalkozna vele, ha nem ő lenne Harry herceg felesége. Most a plasztikai műtétjeit vették számba.

Kés alatt

Meghan Markle hiába tett meg mindent, hogy nagy és elismert hollywoodi sztár legyen, nem nagyon járt sikerrel.

A világhírnévről azonban nem kellett lemondania, csak épp egy szerelem képében érkezett meg az életébe. Harry herceg felesége lett, bár a legfrissebb hírek szerint ma már bánja, hogy igent mondott.

Közeli ismerőse szerint ugyanis egyre nehezebben viseli, hogy nagyon sok áldozatot kell hoznia nap mint nap azért, hogy megfeleljen a szigorú protokollnak. Ráadásul most még azért is magyarázkodhat, mi mindent műttetett meg magán eddig. Terjedelmes lista!

Orr, cici, fogak

Az interneten már számos helyen megtalálható az a lista, amelyben Meghan plasztikai műtétjeit szedték össze, képekkel megfűszerezve. A hercegné korábbi képein egyértelműen látszik, hogy jóval vaskosabb és hosszabb volt az orra. Szakemberek szerint egyértelmű beavatkozások eredménye ez, csak úgy, mint Meghan mosolya.

Tény, a tinédzserkori képein még jól látszik, bizony, elég kusza fogsorral áldotta meg a sors. Állítólag nem csak fogszabályzóra, implantátumokra is szüksége volt ehhez. Azt is csak kevesen tudják, Meghan egy időben nagyon sokat fogyott, ami nem csak a felsőtestét, a melleit is megviselte.

Utóbbiakat végül sebészek korrigálták.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Forrás:

femcafe