Erről árulkodik, hogyan ölelsz meg valakit! Rengeteg minden kiderül

Sok mindent elárul két ember kapcsolatáról, hogyan ölelik meg egymást. A testbeszéd igen pontosan megmutatja, hogyan is álltok egymáshoz, legyen szó párkapcsolatról vagy szimpla barátságról. Vagy éppen többről? Nos, a legapróbb eltérések is árulkodóak azzal kapcsolatban, hogy mi is van köztetek, mennyire bíztok egymásban, mennyire vagytok egymásnak fontosak.

Hátulról ölelés, a másik derekának átkarolásával

Ha a partnered hátulról öleled meg, különösen kedves kapcsolat van köztetek, amely nem sok pár között figyelhető meg. Ez nem csak a ‘cukiságról’ szól, ez a testbeszéd arról árulkodik, hogy valódi védelmező társa vagy szerelmednek. És mint a jó dolgokat az életben, őt sem akarod elengedni.

Hirdetés:

Ha a párod zsebébe teszed a kezed ölelés közben

Hirdetés:

Egyértelmű jele annak, hogy kapcsolatotokat biztosnak érzed. Nem csak biztosnak érzed magad benne, hanem nyugodtnak is. Ez egy nagyon erős kombináció.

Hirdetés:

Ölelés, hátveregetéssel

Ez leginkább egymást támogató barátokra jellemző, nem a meghittség vagy a fizikai vonzalom vezérli. Legtöbbször barátok ölelik meg egymást így.

Ha ölelés közben egymás szemébe néztek, valódi érzelmi kötelék van köztetek.

Ha egymás szemébe néztek ölelkezés közben, azt jelenti, hogy abban a pillanatban az ölelés az egyetlen dolog, amivel törődtök. Semmi más nem számít.

Ha a partneredet a vállát átkarolva öleled meg, nincsenek köztetek bizalmi hiányosságok.

Teret adtok egymásnak, mégis közel álltok egymáshoz. Ez nem egy gyakori dolog a kapcsolatokban, nagyon is jót jelent.

A hátulról ölelés nem mindig jelent jót.

Kellemetlen, erőszakos mozdulatok, például a karok leszorítása igazán elkedvetlenítőnek számít. Egyértelmű jele annak, hogy a két ember kapcsolata közel sem kiegyensúlyozott és kellemes.

Távolságtartás

Mindenki tudja, ez mit jelent. Nem vagytok egy hullámhosszon, egyikőtök vagy éppen mindketten elégedetlenek vagytok. Valószínű, hogy a személyiségetek nem illik egymáshoz.

A terpesz-emelés

Ha a partnered ‘rádugrik’, némileg terpeszbe tett lábakkal (ne gondolj semmi rosszra), érzéki kapcsolatot jelent, és tagadhatatlanul megvan köztetek a kémia, nem is kevés.

Forrás:

latnodkell

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás