Ezek a fotók bizonyítják, hogy nem az számít, hány kilót mutat a mérleg

Ennyit számít a valóság a mérleggel szemben!

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a külsőnket kizárólag az határozza meg, milyen számot mutat a mérleg. Hogy ha a súlyunk picit több, mint szeretnénk, már el is kezdünk rettegni az elhízástól és muszáj diétáznunk. Noha az étkezésre tényleg mindig érdemes figyelni, valójában az, hogy hány kiló vagyunk, közel sem olyan fontos a külsőnk szempontjából. És erre bizonyítékunk is van!

Amikor ugyanis elkezdesz rendszeresen edzeni, és figyelsz arra, hogy megfelelően étkezz, előbb-utóbb elkezd átalakulni a tested. És nem, ez nem kizárólag azt jelenti, hogy fogyni fogsz! Sokszor ugyanis a súlyzós edzés eredményeképp felkerül rád néhány kiló; ezek a lányok pedig bizonyítják fotóikkal, hogy hiába mutat többet a mérleg, mégis jobban néznek ki, mint 5-10 kilóval könnyebben.

1. Ez a lány például 68 kilósan kezdett bele a mozgásba, és most, 71 kilósan jobban néz ki, mint valaha!

2. Egy másik nő 4 év alatt 5 kilót szedett magára, mindezt persze izomból. Folyamatosan edzett, és figyelt az étkezésre is, aminek láthatóan meg is van az eredménye.

2013⏭2017 Just a friendly reminder that body composition is everyything, while the numbers on the scale are not. Same mirror, about 12 pounds heavier now on the right than I was on the left (142 lbs at 5'6" vs. 154 lbs). I exercised sporadically in 2013 and never committed to anything because I maintained my high school weight for a few years while eating like garbage. To be honest, I wasn't healthy. I was flabby and my face looked chubby, but not as bad as once I put on 30 pounds over the next year or two. If you're taking care of yourself, are functional and strong, then don't let your weight get you down, it's just gravitational pull after all🤷🏼‍♀️ #TransformationTuesday #BodyComposition #GainingWeightIsCool #IGuessThisIsGrowingUp #ThankGodForWeights #GWPL #BeMoreNotLess #Transformation #LiftHeavy #FuckTheScale #NoFilter #DownWithTheThickness #Progress #FitFam #TimeHop #PowerliftingBuiltThisBody #JustStrong #Tattoos

A post shared by Tiernan Lanning (@t_lann25) on

3. Lisa 53 kiló volt, amikor diétázott, kardiózott. Miután belevágott a súlyzós edzésbe és a kiegyensúlyozott étrendbe, 12 kilóval lett több, és boldogabb, mint valaha!

4. Láthatóan vékony lány volt, amikor belekezdett az edzésbe, ugyanis a mérleg mindössze 49-50 kilót mutatott. A lány pedig 12 héten át tartotta be az edzéstervet és az étrendet, amitől felszedett magára 6 kilót, de mindezt izomból.

Te is szeretnél belevágni az edzésbe? Akkor ne csak a mozdulatokra figyelj, hanem az étkezésre is.

Forrás:

joy