Felismerhetetlen az egykori VV sztár! Aggódnak a rajongók

Aggódnak a rajongói Seherezádéért, akin a saját elmondása szerint viszont még három kiló felesleg van.

Nem volt kövér

Átlagos magasságú nő, aki a valóságshowban sem tűnt túlsúlyosnak. Ma azonban már csak kevesen ismernék fel. “Nekem a mostani már túl sok… Számomra ez már nem természetesen szép.”, “2016-ban sokkal nőiesebb voltál. Akkor bombázó csaj voltál.” – ilyen és ehhez hasonló kommentek lepték el Seherezádé oldalát tavaly év végén.

A helyzet azóta sem sokat változott, sőt, a valóságshow-sztárból lemezlovassá, majd divatguruvá és életmódtanácsadóvá lett Sehi legfrissebb képei alapján már kicsit sem emlékeztet minket az egykori villalakóra.

Tizenöt mínusz

162 centiméter magas, és tizenöt kilót fogyott. Sehi egyszer már novemberben egy terjedelmes posztban próbálta megvédeni magát, miután megelégelte a folytonos támadásokat. Azóta viszont egyre több képe alatt szaporodnak az elégedettlenkedő megjegyzések. Vannak ugyanis, akik már soknak érzik a súlyveszteségét. “Ha választani kéne, akkor szerintem az első képen jobban nézel ki, de izlések és pofonok. Az ideális pedig a kettő között lenne, én úgy gondolom, a jelenlegi formád kezd nem nőies lenni és ezt ne vedd személyeskedésnek, ha te így érzed jól magad, akkor hosszú boldog életet kívánok neked!” – szúrt oda egy kommentelő az alá a bejegyzése alá, ami egy korábbi és egy aktuális képét is tartalmazza. Legfrissebb képei azonban ezen is túltesznek.

Plusz három kiló! – Sehi szerint ennyi felesleg még így is van rajta a versenysúlyához képest. A legfrissebb képe alapján azonban nehéz elképzelni, hogy hol lehet az a plusz három.

A tegnapi posztom margójára..+3 kg a versenyzői alakomhoz képest..Egészségesen,boldogan,nagyon sokat eszek,csalok is,kevesebbet sportolok fél éve ,rengeteget dolgozok és sokkal jobban érzem magam a bőrőmben mint a versenyzés alatt ..Köszönet,hogy én is a @thenewshapeproject diétán élek és soha nem korlátozok,tiltok meg vagy sanyargatom magam💛Nagyon nehéz volt túl lenni a verseny utáni sokkon,amikor a szervezetem kivolt éhezve a cukorra és a szénhidrátba és igen csak tönkre volt menve..(sosem produkáltam ilyen tüneteket)utolag úgy gondolom szerencsés vagyok hisz megtudtam őrizni az egészségemet és az a pár plusz kg azt mondják kellett is🤷🏻‍♀️💛.(picit vízes vagyok még de pár szauna és remélem likvidálom)😌☺️Szép Hosszú Hétvégét💛 @seherezadecollection Bikini💛💛💛

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on

Íme Sehi legfrissebb posztja. Szemmel látható a nagy változás, igaz, van, akik szerint most már nem is nőies.

15 kg a különbség a 2 kép között!Nem hiszek a lehetetlenben.Abban hiszek,hogy vannak kitartóbb és kevésbé kitartó emberek.Abban hiszek ,hogy a vendégeimet motiválnom kell minden erőmmel és a kis vagy lassú változást is értékelni.Én olyan típus vagyok akinek nagyon lassan nehézkesen indult be a fogyás..szószerint vért izzadtam de sikerült.Én azokról a vendégeimről is kirakom ugyanugy a képeket akik olyanok mint én és nehezebben fogynak le mert a támogatás ,a bátorítás , a motiváció és a kedves szavak azok amik igazán segíthetnek a nehéz kezdeten átlendülni.Igen a pár cm is dicséretet érdemel és nem csak azért mert szerintem a szívet és az elmét is erősíteni kell valamint az akaratot ,hanem azért mert mindegyik vendégemre olyan büszke vagyok és annyira szebbé teszitek a napjaimat hogy nem tudom szavakba önteni de csodás érzés💝Nagyon büszke vagyok rátok és minden kitűzőtt célt elérünk ❤️Jelentkezni az áprilisi helyekre bármikor lehet a www.nagyvivien.hu oldalon márciusra már nincs szabad helyem.U.i :Imádom kirakni ezeket a képeket amiket eddig rejtegettem mert ilyenkor rengeteg férfi követőt vesztek akikre hálisten semmi szükségem..sőt 😂😅Kitartást Csajok holnap vasárnap♥️🙌

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on

Az elmúlt hetekben többször is céltáblává vált Seherezádé, az egykori valóságshow-sztár, aki lemezlovasként is sikeres lett, legutóbb pedig fitnesz-versenyzőként láthattuk.

 

Forrás:

femcafe

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás