Így néznek ki ma a Vészhelyzet szívtiprói!

Carter dokit fel sem ismertük.

A Vészhelyzet az NBC második leghosszabb sorozata, idehaza a ’90-es évek közepétől sugározta a Magyar Televízió, és pillanatok alatt lett az ország kedvence.

A tengerentúlon 1994-ben kezdték el sugározni a kórházas sorozatot, két évvel később pedig már hozzánk is megérkezett az első évad. Az eredeti szereplőgárda nevenincs színészekből állt, és mindent elmond a Vészhelyzet sikeréről, hogy közülük többen egy csapásra lettek világsztárok.

Green dokit Anthony Edwards, Ross dokit az akkor még tényleg szinte ismeretlen George Clooney, Dr. Susan Lewis-t Sherry Stringfield, Benton dokit Eriq La Salle, és a chicago-i megyei kórház friss medikusát, Carter dokit Noah Wyle alakította. Emlékezetes még Hathaway főnővér karaktere, akit Julianna Margulies formált meg. Később ő állandó szereplővé vált.

De vajon mi történt velük a sorozat óta, és hogy néznek ki ma? Bizony, volt, akit mi fel sem ismertünk!

Kovač doktor – Goran Visnjic: Miután George Clooney távozott, megüresedett a “szépfiú” hely, és a horvát számadású színész csatlakozott a sorozathoz.

Goran máig aktív színész, a srámja pedig egy cseppet sem kopott meg.

John Carter – Noah Wyle. 1994-től 10 évadon át játszotta Carter dokit, máig leghíresebb szerepe

Noah Wyle 2000-2010ig volt házas, egy fia, lánya született. Válása után nemrég újra nősült, és egy újabb kislány édesapja lett.

Dr. Peter benton – Eriq La Salle: Az alapítótagok egyike, akinek a karaktere a 8. évad egyik részében búcsúzott el a többiektől, mondván, több időt szeretne tölteni hallássérült fiával.

Eriq máig játszik, de ír és poducerkedik is.

Dr. Mark Green – Antony Edwards: A nyolcadik évadban agydaganatban hunyt el. Később egyszer feltűnik, egy megemlékezésben.

Huszonötödik éve házas, máig filmekben, sorozatokban játszik, négy gyermek édesapja.

Dr. Doug Ross – george Clooney: Az kórház legsármosabb orvosa az ötödik évadban tűnt el, lelépett, mielőtt kirúgták volna. Egy beteg halálában felelős lett, ezért.

A világ egyik legsármosabb színésze, 2 Oscar-díjjal, és egy gyönyörű feleséggel. Clooney ma is ünnepelt világsztár.

Carol Hathaway – Julianna Margulies: Mellékszereplőből lett állandó, miután Ross dokival egymásba szerettek. A hatodik évad után távozik, hogy újra kezdje Ross-szal.

Máig színásznőként dolgozik, férje, két gyermeke van.

#JuliannaMargulies

A post shared by Julianna Margulies (@julianna.margulies) on

Susan Lewis – Sherry Stringfield: Ő az első nagy távozó a sorozatból, már a harmadik évadban hazaköltözik. Öt évvel később azonban visszatér.

Hihetetlen, ma már ő is 50 éves múlt. Továbbra is színésznőként dolgozik.

Forrás:

twn.hu