Leesett az álluk az iPhone-osoknak, hogy a telefonjuk még erre is képes!

A készülék egy eddig rejtve maradt képességére derült fény.

Leesett az álluk az iPhone-osoknak

A BuzzFeed szerint szinte eszüket vesztették az iPhone-osok, amikor kiderült, hogy mit tud a telefonjuk. Az eddig rejtett képességre a 19 éves Jazz Johnson jött rá, aki egyébként a texasi Baylor Magánegyetemen tanul. De mi az a felfedezés, ami ekkora port kavart?

Menőbb a számológép, mint eddig hittük

Most már eláruljuk, hogy a hype-nak a készülék számológépéhez van köze. Johnson ugyanis rájött, hogy az sokkal menőbb, mint bárki is gondolta volna.

Mindig is hasznos kis alkalmazásként jellemeztük a számológépet, ám ezután a felfedezés után klasszisokkal könnyebb lesz kezelni, használni. El is mondjuk, miért. Eddig a következő volt a helyzet: szorozni, kivonni, összeadni szeretnél, már írod be a számokat, de rájössz, hogy elrontottad, és egészen mást akartál beütni. Ilyenkor nincs más választásod, mint kitörölni az egészet a C gombbal és újrakezdeni a számolást.

Johnson szerint azonban nem kell kitörölni az összes beírt számot. A képernyő végigsimításával simán delete-elheted a szükségtelen számjegyet anélkül, hogy elölről kellene kezdened a szenvedést.

Egyszerűbb a számolás

A felvételen világosan látszik, hogy a trükk tényleg működik és egyszerűbbé, praktikusabbá teszi a számolást.

Az iPhone-osok persze totálisan megőrültek, amikor a megtudták, hogy a telefonjukkal még ezt is meg lehet csinálni. A közösségi oldalakat elözönlötték a viccesen csodálkozó, hálálkodó vagy éppen dühös kiírások, fotók.

 

“Én, most”

 

“Kivagyok…tudjátok, mennyi időt elvesztegettem azzal, hogy elölről kezdtem az egészet? Menjetek a…”

 

“Évek óta van iPhone-om, mégsem tudtam erről”

 

Forrás:

femcafe

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás