Legyőzte a plasztika a tinisztárt! 32 évesen néz ki 50-nek!

Magyar lányok tízezreinek volt a példaképe, a képzeletbeli barátnő a filmvászonról. Ma már rá se ismernének.

Nehéz feldolgozni

Miről álmodik a lány?, Micsoda srác ez a lány, Willbur nagy kalanda – csak három filmcím, ami lányok millióinak volt a kedvence világszerte. Köszönhetően a fiatal amerikai színésznőnek. A szakma akkor meg volt győződve róla, hogy Amanda Bynes egész életét a sikerek, a csillogás határozza majd meg, de ahogy cseperedett, sajnos szembe kellett neki is nézni azzal, amivel a fiatalon világhírűvé lett emberek többségének. Gyerekfejjel nem tudta feldolgozni a sikert, kicsapongó életet kezdett el élni, és nem csak magát, a karrierjét is tönkretette. Sajnos már a botox sem segített rajta, meghízott és árnyéka önmagának.

A botox áldozata

A sztár nehezen tudta kezelni a korai hírnevet, és sorra utolérték a magánéleti problémái. Az sem segített, hogy a megpróbáltatások következtében depresszióba zuhant, amiből ugyan kilábalóban van, de a gondjai nyomot hagytak rajta, és ez a külsejére is igaz.. Amanda ma már 32, de ha valaki az utcán meglátja, ötvennek gondolja. Rengeteget szedett fel, a plasztikai beavatkozások pedig legyőzték őt. Sokkoló fotók érkeztek róla, és látszólag nagyon igyekszik megtalálni a megfelelő utat. Rendszeresen váltja a hajszínét, próbálkozik szemüvegekkel, stílusokkal.

Miről álmodik a lány? – az egész világ oda volt érte. Szép karriert jósoltak neki.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

El se tudjuk képzelni, hol tarthatna ma, ha akkor megfelelő emberek veszik körül. Az ő kudarca nem csak a saját felelőssége, az biztos.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Íme a 32 éves sztár ma. Nyolc éve nem kap filmszerepet, és gyaníthatóan ez a jövőben sem nagyon változik majd.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Próbálkozik hajszínekkel, stílusokkal, de valljuk be, semmit nem segít ez már. Alaposan ki is kerekedett, talán azért is.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A saját édesanyja is lehetne sokak szerint. Talán egyszer erőt vesz magán és feláll.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Forrás:

femcafe

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás