Érdekesség

Mi a kedvenc kávéd? Félelmetesen pontos jellemzést ad a személyiségedről

Mi a kedvenc kávéd? Félelmetesen pontos jellemzést ad a személyiségedről

Gondold végig, milyen kávét szeretsz a legjobban inni, aztán olvasd el jellemzésünket: ez az isteni nedű ugyanis árulkodik a személyiségedről!

Espresso

Ha az espresso a kedvenc kávéd, akkor az isten is vezetőnek teremtett. Keményen dolgozol, keményen küzdesz a céljaidért, ezért hihetetlenül inspiráló vagy mások számára. Egyenes természeted van, mindig megmondod az igazat, mert úgy gondolod, ez a célravezetőbb, nem a finomkodás. Néha kicsit túl határozott vagy, már-már igazságtalan, ilyenkor azonnal kapcsolj és fogd vissza magad! A kedvesség csak még izgalmasabbá tenne téged.

Mindenkinek van kedvenc kávéja

Dupla espresso

Aki dupla espressót iszik, az nagyon logikus gondolkodású ember. Praktikus, precíz vagy, nemcsak a magad, hanem a barátaid, ismerőseid életét is kézben tudod tartani. Sokat dolgozol, nem kíméled magad, mert hiszel abban, hogy csak a kitartás vezethet célra. Akkor tudod kihozni magadból a legjobbat, ha pontosan megmondják neked, hogy mit és hogyan csinálj, ha van mihez alkalmazkodnod.

Latte

Nagyon nehezen hozol döntéseket, ha a latte az egyik kedvenc kávéd. Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy eleve egy lusta, „hátradőlős” személyiség vagy, aki nem szereti bármin is izgatni magát. Bár a stesszt hírből sem ismered, vidámságod legendás, eszméletlenül jókedvű vagy, mindenki szeret laza, szellemes vicceiden, életfelfogásodon nevetni. Kedveled a bulis programokat, ahol emberekkel ismerkedhetsz, ahol megvillogtathatod képességeidet.

Szép nő, jó kávé – remek párosítás

Capuccino

Szofisztikált individuum vagy, kívül és belül is nagyon egyben van a személyiséged. Mindig stílusosan öltözködsz, odafigyelsz magadra, fontos számodra a lelki békéd, a harmónia, az egyensúly. Szereted a klasszikus dolgokat, mindig van néhány kreatív ötleted és imádsz társaságban lenni – utóbbihoz egy kis adalék, hogy remek barát vagy, minden szerettedre képes vagy odafigyelni.

Ezt árulja el a kedvenc kávéd a személyiségedről

Frappuccino

Hihetetlenül kalandvágyó vagy, mindig az izgalmakat keresed – erre utal, hogy állandóan frappuccinót rendelsz. Szereted a spontán dolgokat, szeretsz a pillanatnak élni, nincs szükséged arra, hogy az összes részlet a helyén legyen. Vidám, pozitív szemléletű embernek ismernek a barátaid, aki elképesztő mennyiségű pozitív energiát vagy képes közvetíteni. Neked a veszély, az ismeretlen nem azt jelenti, mint másoknak – téged inkább felvillanyoz, adrenalinnal tölt fel.

Mennyei nedű

Jeges kávé

Magabiztosságod nem ismer határokat: amennyire imádod a jeges kávét, annyira utálod a drámát. Bátran kimondod a véleményed, hűvös, jeges személyiséged azonban némelyeket eléggé elriaszt attól, hogy barátkozzanak veled. Nem szeretsz irányítani, inkább az oldalvonalról figyelsz, de onnan aztán szemmel tartasz mindent. A tanácsunk, hogy ne rejtsd el az érzelmeidet ennyire, bátran mutasd ki őket!

Aki a kávét szereti, rossz ember (állat) nem lehet

Kávé, feketén

A minimalista életstílusra rendezkedtél be, nem szeretsz semmit sem túlbonyolítani, mindent az egyszerűbb oldaláról fogsz meg – kávéban is a hagyományosat részesíted előnyben. Nincs szükséged márkás ruhákra vagy mutatós ékszerekre, az efféle sallangok téged inkább idegesítenek. Inkább csendes, visszahúzódó a természeted, nem szeretsz hangoskodni, nem szereted felhívni magadra a figyelmet. Ennek ellenére a céljaidért a végletekig elmész, csak közben nem reklámozod agyon magad.

Az isteni kávé

Forrás:

femcafe

Érdekesség

More in Érdekesség

Ezt jelentik az egyes börtöntetoválások! Tudd meg, milyen üzeneteket hordoznak!

napjainkjan 12, 2017

15 valós tény világunkból, amitől eldobod az agyad!

napjainkjan 12, 2017

Te felismered, hogy mi van a képen és honnan ered furcsa elnevezése?

napjainkjan 12, 2017

Így néznek ki a HORROR film szereplők, a valós életben

napjainkjan 11, 2017

Ezek a tökéletesen elkapott képek mindenkit összezavarnak

napjainkjan 11, 2017

A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki

napjainkjan 11, 2017
"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." Szent Ágoston

2014 Napjaink.Org

×
Lájkold új oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg Facebookon!
Köszönöm, nem