Mindenki furcsán nézett az apára mikor az anya szőke kisbabát szült aztán az apa feleségéhez fordult

Francis és Arlette Tshibangu meg sem tudtak szólalni a meglepetéstől, mikor először meglátták fiukat Danielt.

A szülők mindketten kongói ősökkel büszkélkedhetnek és ezért nagy volt a megdöbbenés, mikor meglátták a fehér bőrű kék szemű kisfiút, írta a Daily Mail.

A very Rare genetic Mutation: The black parents shocked when their son was born white with blond hair.A black couple…

Közzétette: Уααя мєяє нαтнуααя •• / – 2013. április 7.

A pár másik kisfia Seth ugyanolyan sötét bőrű, mint a szülei. Mikor Francis meglátta újszülött fiát, észrevette a nővérke arckifejezését.

Aztán a feleségéhez fordult.

-Annyira megdöbbentem, mikor megláttam a fiamat és észrevettem, hogy a nővérke is talán ugyanazt gondolja. Ez itt nem az én fiam. – mondta a férfi a Daily Mail-nek.

-Arlettet nézték de én azonnal tudtam, hogy ő az én fiam. Már három éve házasok voltunk de soha nem volt szó hűtlenségről. De a bőre színe igazi meglepetés volt. -mondta a férj.

Miután jobban megnézték a kisfiú arcát, látták, hogy ugyanolyan az orra, mint Francisé. A szája pedig pont olyan vastag volt, mint Arlett szája.

Közzétette: Sefora Kinger – 2015. január 10.

Danielnek nem azért van világos bőre, mert albinó. A pár úgy gondolja, hogy itt a Arlett nagyszüleinek a génjei játszottak szerepet. Nekik is volt fehér bőrű gyermekük.

-De ez legalább hat generációval előttünk történt és bár én hallottam róla, nem igazán akartam elhinni.-mondta az édesanya.

Igazán szép ez a család, minden jót és sok egészséget kívánunk nekik.

Forrás:

csodalatos

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás