Nyolc év után mutatta meg újra iker gyermekeit Erős Antónia!

Szonja és Matyi hatalmasak már.

Húsz éve ment férjhez, 2009-ben születtek meg a iker gyermekeik. Most újra megmutatta őket Erős Antónia.

Ő azon televíziósok egyike, aki csak nagyon ritkán enged betekintést az életébe, így minden pillanat emlékezetes marad, amikor kivételt tesz. Most egy ilyen alkalmomról van szó: Erős Antónia először és eddig utoljára akkor mutatta meg gyermekeit a világnak, amikor megszülettek. Azóta bizony már hosszú évek teltek el, és semmit nem lehetett tudni arról, vajon mekkora már Szonja és Matyi, és melyikük hasonlít példának okáért jobban az édesanyjára.

Most vége a találgatásoknak, a népszerű híradós megmutatta büszkeségeit a világnak!

Szonja azóta show-táncot tanul, Matyi dobol és karatézik is. “Minden nap elgyengülök valamitől, elég egy mozdulatuk, szófordulatuk, s olyankor egy pillanatra megáll a föld…” – mondta Antónia. A csaknem 9 éves lányról és fiúról, nevelésükről, örömeikről, nehézségeikről, a család hétköznapjairól beszélt a Story magazinnak.

Az RTL Klub híradósának, Erős Antóniának ikreit nyolc éve láthattuk először és utoljára a Storyban. Szonja azóta…

Közzétette: Story – 2018. május 2.

A csinos híradós az elmúlt években legfeljebb olyan képeket osztott meg a gyermekeiről a közösségi oldalán, amelyiken nem láthatjuk az arcukat. Antónia arcát azonban igen, és róla egyértelműen kiderül, mennyire büszke rájuk és mennyire szereti őket.

#kids#milano#happy#idokidswear#minibrands#idogyermekruhazat#promocio

A post shared by Antónia Erős (@erosantonia) on

Antónia 1997-ben ment férjhez, gyermekeik 2009-ben születtek meg. 2015-ben a csinos híradóst Magyarország hatodik legbefolyásosabb nőjének választotta meg a Forbes magazin.

#diningguide2018 #party#meropeterfashion#thanks

A post shared by Antónia Erős (@erosantonia) on

Forrás:

twn.hu

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás