Sírva mesélt az édesapja! Megdöbbentő részletek a szépségkirálynő haláláról!

Isten nyugosztalja!

Mint ahogy kiderült, alig több mint egy héttel ezelőtt elvesztette a harcot a gyilkos kór ellen Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 szépségkirálynője.

Mára megdöbbentő részletek derültek ki Kata betegségével és halálával kapcsolatban. A lány két éve egyszer már nyilatkozott az állapotáról, akkor azt is kijelentette, amikor fájdalmai miatt orvoshoz ment, megnyugtatták. Pedig ultrahanggal is megvizsgálták.

Közzétette: Katalin Koller – 2016. március 29.

“A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez”. – emlékezett akkor a királynő.

A Bors most az édesapját érte el, aki megrázó vallomást tett, azóta is egyre többen háborodnak fel az ügyben.

Másfél évvel később jöttek az első panaszok, köhögés, hányás, kiderült, 4-es stádiumú rákja van, nyirok-, máj-, tüdő- és csont­áttétekkel. “Az egyik orvos közölte vele, ne számítson gyógyulásra. De Kata kitartott, küzdött. A szépségkirálynő haját férje borotválta kopaszra, kapcsolatuk erősebb lett, mint valaha. A szerelmesek egymásból merítettek erőt a fájdalmas küzdelemhez.” – írja a lap, majd hozzátette, a kezeléseket követően a lány két éven át tünetmentes volt.

Közzétette: Katalin Koller – 2016. március 29.

Két hónapja azonban minden megváltozott, a betegség kiújult. Kata pedig azt mondta, nem kér az újabb kezelésekből. Édesapja zokogva mesélte el a lapnak, min mentek keresztül az elmúlt hónapokban.

“Kétszer küldték el a lányomat mammográfiáról azzal, hogy szimulál. Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt. Akkor meg azt vágták a fejéhez, hogy miért nem ment el korábban” – mondta feldúltan György, majd percekig csak sírni tudott.

“A tünetmentes évek után nem akartunk hinni a szemünknek. A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg.” – mondta a Borsnak a férfi, miközben megállás nélkül zokogott.

A cikk hatására az internetes fórumokon nagyon sokan felháborodtak az orvosok szavain, viselkedésén.

 

Forrás:

twn.hu

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás