Sokkoló fotók az Instagram modellekről plasztikai műtét előtt és után

Döbbenetes, mennyire megváltoztak a beavatkozások után.

Nem minden arany, ami fénylik

Az Instagramot végigpörgetve sokszor belebotlunk csodás nőkbe, akik a feltöltött fotókon úgy néznek ki, mintha megfestették volna őket, annyira tökéletesek. Hibátlan testük és gyönyörű megjelenésük milliókkal gazdagítja követőtáborukat, azonban ezekről a modellekről minden elmondható, csak az nem, hogy természetesek. A következő fotókon öt brutális átalakulást mutatunk, hogy néztek ki a közösségi médiás jó csajok plasztikai műtét előtt és után.

#1 Brookelle McKenzie

Az ausztrál származású divatblogger Brookelle McKenzie maga a megtestesült tökély, külseje gyakorlatilag művészi mestermű, hibátlan testalkattal és arcberendezéssel. Mielőtt azonban Instagram sztár lett belőle, a fiatal lány hangyányit másképp festett fekete hajával és eredeti adottságaival.

Ilyen volt előtte

#2 Alena Shishkova

Mi a teendő, amikor egy vágyakkal és álmokkal teli fiatal lányt visszautasít a szépségipar, mert nem elég tökéletesek a természetes adottságai? Le kell foglalni egy időpontot a plasztikai sebésznél és eleget tenni az elvárásoknak. Legtöbben persze nem ezt tennénk, de az orosz Instagram sztár Alena Shishkova pontosan így járt el, döntését pedig nyilván nem bánta meg, mert azóta valódi csillagnak számít a közösségi média “Hollywoodjában”.

Előtte is szép volt

#3 Chantel Zales

A Los Angeles-i fitnesz modell Chantel Zales tökéletes alakját bárki megirigyelné, de a listánkon szereplő többi versenyzőhöz hasonlóan hibátlan testét ő sem egészen a jó géneknek és az edzőteremben eltöltött boldog óráknak köszönheti. A többiekkel együtt az amerikai Instagram sztár is kés alá feküdt nőies idomaiért.

Előtte is jó alakja volt

#4 Anastasia Reshetova

Az orosz származású Anastasia Reshetova egy csapásra közösségi médiasztár lett, miután 2014-ben megnyert egy nemzeti szépségversenyt. Gyönyörű külseje azonnal meghozta számára a hírnevet, de a tökéletes megjelenésért ő is ellátogatott a dokihoz.

И понеслась….🌪

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Orrát, mellét, száját és állát is megcsináltatta

#5 Veronika Black

A kanadai modellt, Veronika Blacket sokszor csak Angelina Jolie “dögösebb verziójaként” emlegetik, de a vonzó nő külseje nem volt mindig ennyire tökéletes. Miután a gimnáziumban évekig gúnyolták, úgy döntött, hogy rásegít a szépségére némi plasztikai beavatkozással. Megcsináltatta a melleit, feltöltette az ajkát és mostanra eljutott odáig, hogy elégedett önmagával.

Előtte sokat gúnyolták

Forrás:

femcafe