Súlyos betegségéről tett megrázó vallomást Cinthya Dictator!

Negyven kilóra fogyott.

A hét elején érkezett egy aggasztó hír Cinthya Dictatorról. Képpel együtt. Most súlyos betegségéről vallott – mindenkit megdöbbent a vallomása.

Egy hete szombaton este jelentkezett egy élő videóban, majd váratlanul eltűnt az éterből. Aztán hétfőn került elő, egy horrorisztikus fotóval tudatta, él. Cinthya Dictator az elmúlt hetekben már többször is megijesztette a rajongóit, most végre kiderült, milyen lelki terheket cipel, miért tűnik úgy, hogy sokat fogyott mostanában.

Cinthyánál idén lesz öt éve, hogy nyirokmirigy-rákot diagnosztizáltak, most egy napilapnak megrázó dolgokat árult el a betegsége kapcsán.

Egy rendezvényen vallott a Borsnak Cinthya, aki határozottan kijelentette: sosem győzi majd le a rákot. Negyven kilóra fogyott.

A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra. Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból. Szerencsére tünetmentes vagyok és igyekszem mindent megtenni, hogy így is maradjon” – mondta a Borsnak Cinthya, akinek legutóbbi képe alatt nagyon durva üzeneteket is kapott.

“Sokan azt hitték az új képeim alapján, hogy nagy baj van velem testben vagy fejben, de igyekszem nem elolvasni a kommenteket. Vannak olyan durvaságok azonban, amellett nem tudok elmenni, az említett zombisminkes képem kapcsán kaptam olyan üzenetet, amelyben konkrétan a halálomat kívánták” – fakadt ki a lapnak Cinthya.

Cinthya most a Borsnak árulta el, sosem fogja legyőzni a rákot. Negyedévente jár kontrollra, örök veszélynek van kitéve, hiszen a betegsége bármikor kiújulhat. Ennek fényében érthető, hogy depressziós és sok rossz történik vele.

Legutóbb akkor estek neki, amikor egy örömhírt osztott meg a világgal. Vállaltan diszlexiásként ugyanis elkészítette a szakdolgozatát. Mégis a túlzott fogyása miatt kezdték ki őt.

Forrás:

twn.hu

Facebook Hozzászólások:

Hozzászólás