Teljesen lecsúszott, hajléktalanként él az X-Faktorból kirúgott Petics Kristóf

A botrányhős énekest szülei kidobták otthonról, azóta segédmunkákból próbál megélni, esténként pedig rajongóinál húzza meg magát.

Az X-Faktor tavaly őszi előző szériájában kétségkívül Petics Kristóf kavarta a legnagyobb botrányt. A 19 éves srác extravagáns stílusa mellett azzal irányította magára a figyelmet, részegen lányokat zaklatott és verekedett egy szórakozóhelyen.

Mivel egy külföldi fiúnak nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott, a producerek úgy döntöttek, nem folytathatja a tehetségkutatót. Tettéért felfüggesztett börtönt is kaphatott volna, ez végül elmaradt, de ettől függetlenül sem alakultak jól a dolgai azóta.

A Blikk most a mulatós körökben ismert MC Hawerre hivatkozva azt írja,

Petics segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol, hogy meg tudjon élni valahogy. Mivel a szülei kidobták otthonról, éjszakánként rajongóinál húzza meg magát.

MC Hawer szerint nélkülük Kristófnak már rég nem lenne hol aludnia az utcán kívül. Hozzá is bejelentkezett néhány napra, de egy korábbi konfliktusuk miatt még mindig annyira haragszik rá, hogy nem adott neki szállást.

Mindenben támogattam, vettem neki telefont, előfizetést intéztem. Szerettünk volna neki segíteni, de az volt a hála, hogy “mulatós patkánynak” titulált. Kapott az élettől egy esélyt de nem élt vele.”

Ehhez hasonló dalokkal állt elő Kristóf a kizárása óta:

https://youtu.be/9spyYMNvgBc

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!

Forrás:

szeretlekmagyarorszag